Hogyan lehet Mo-ról USA-ba 911-t hívni?
Azért jutott eszembe a kérdés, mert mondjuk, ha épp skype-lek anyukámékkal, és valaki rámtörné az ajtót, ők meg végig hallgatnák, látnák részben, hogyan tudnák rögtön értesíteni a megfelelő hatóságot ?
Ismerősöket tudnak...
Szerintem te is túl sok amerikai filmet néztél -.-"
Magyarországról sehogy. Hívjad ki a magyar rendőröket azért IS fizetjük az adót. Meg amúgy szerinted Amerikából mégis hogyan intézkednének EGYBŐL egy gyilkosság miatt?? Csak mire ideérnek helyszínelni eltűnik az összes nyom, nem beszélve arról, hogy a tettesnek is bottal üthetik a nyomát.....
Szerintem gondold át még egyszer ezt a kérdést....
Jajj micsoda kavarodást okoztam.
Szóval én vagyok USA-ban. Anyuék Mo-n.Skype-lunk és egyszercsak hozzám betör valaki, és kinyír ők meg hallják látják, és azt sem tudják hova kapjanak.
De már kinyomoztam, a helyi rendőrség számát megadtam már nekik.
Nem, nem nézek sok filmet, de láttam már ilyesmit régen.
Egyszerűen csak próbálok előrelátó lenni. Ahhoz képest elég soká teszem a lépést, már itt vagyok évek óta. Talán mert gyerekeink is lettek közben azóta még elővigyázatosabb próbálok lenni.
Na, köszi a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!