Amerikába utazom, de közben átruccanunk Kanadába. A határon kérhetnek-e valamit tőlem?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 15:35
1/6 anonim válasza:
hogyne kérhetnek. oda vissza. mindegyik egy határátlépés és ugyan azok a feltételek mintha egy egész hetet ott töltenél.
pl mikor még vízum volt amerikába én akkor voltam, nem tudtam kanadába menni (gondolom niagarához mentek) mert egyszeri belépésre volt vízumom.
2/6 anonim válasza:
Most is Amerikában vagyok nyaralni. Én 3 hete csináltam ugyanezt.
3/6 anonim válasza:
Upsz ahamr küldte el.
Tehát én nem rég ruccantam át 1 napra Kanadába Amerikából, hogy megnézzük Torontot és a Niagarát. Minden zökkenőmentesen ment. A Rainbow Bridge-n mentünk. Kértek útlevelet és kérdezték, hogy hova megynk. Mért pont oda. Majd elengedtek. Ha maradsz éjszakára is akkor megkérdezhetik, hogy hol szállsz meg.
4/6 anonim válasza:
A Booking.com-on foglalni szeretnék Hollywood-ba szállást(jövőre), és megkérdezném, hogy megbízható-e az oldal?!
5/6 A kérdező kommentje:
Természetesen útlevél Ok, csak arra voltam kíváncsi, hogy lehet-e probléma. A booking.com megbízható, közvetlenül a szállodához küldi a foglalást, szállodában dolgozom. Mi beterheljük a kártyát, és nem olcsóbb, mintha a szállodában közvetlenül foglaltok.
2011. júl. 31. 17:09
6/6 anonim válasza:
Én is ezt szeretném kérdezni...
Holnap utazom a Niagarához, átmehetek a kanadai oldalra is minden baj nélkül és vissza is jöhetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!