Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen hely az Egyesült Államok?

Milyen hely az Egyesült Államok?

Figyelt kérdés

néha-néha eljátszok a gondolattal, hogy milyen lenne abban az országban élni, a világ vezetője, a világ legfontosabb városában, New Yorkban, és annyira menő és szép helynek tűnik, bár még sosem voltam...

igazából szeretem Európát, és inkább itt szeretném leélni az életemet (Berlin, Madrid, Budapest, stb.), de mégis néha rámjön az az érzés, hogy ki lehetne próbálni az USA-t is...

de annyira messze van és drága is, és ez a túlzott autómánia is eléggé taszító.. szóval annyira ellentétes bennem :D

2011. júl. 28. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyesült királyságnál nincs jobb!!Nekem it lehet jönni mindennel,de máshol nem laknék csak ezen a szigeten!Jó az USA is meg mondjuk Németország meg ilyenek.De szaerintem lakni nem tudnék egyikben sem.
2011. júl. 29. 19:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát igen ,mindenkinek más tetszik.

Éppen ezért mondtam ,hogy hülyeség az ,hogy ezerszer jobb hely ez Usa mint bármelyik NY-Európai ország.

2011. júl. 29. 20:04
 13/17 anonim ***** válasza:
33%

A 17.24-es válaszolónak üzenem! Megtiszteltél azzal, hogy 14 éves kis tininek "titulálsz" Nagyon jó lenne ha így lenne!!!

Van egy javaslatom a számodra, ha már itt annyira osztod az észt az USA-ról. Fogd magad és menj ki, majd tapasztalod, azután cáfoljál bár kit is! Próbáld meg!!! Rajta! Mindenkinek áll a zászló!!! Az ismerősödet meg kérd meg, hogy írjon ide a GYIK-re, hogy milyen kint lenni. Gondolom nagyon rossz lehet neki, ha még kint van!!! :) :) :)

2011. júl. 30. 13:39
 14/17 anonim válasza:
100%
Szerintem a Föld egyik legjobb országa! Van ott minden:kábítószer, pia, terrorizmus, prostituáltak... mi kell még???
2011. júl. 30. 17:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

AZ UK-s vagyok.

Hollandiában is tudsz kábítózni legálisan ;)

2011. júl. 30. 17:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a felsorolás Magyarországon is megtalálható, sőt minden európai országban! Csak Amerika azért a pozítívumokban sokkal több százalékot mutat, és 50 évvel előbbre van, mint Európa! Sőt megkockáztatom hogy 100 évvel!!!
2011. júl. 30. 19:16
 17/17 anonim válasza:
Én angliában voltam kirándulni és gyönyörü. Én kb. úgy képzelem a USA-t.Ha nézel amerikaiaktól videót ott is minden nyugodtnak és szépnek néz ki.
2013. nov. 5. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!