Melyik városba költöznétek az USÁ-ba és miért?
Én New Yorkban élek és nem szeretem. Nem volt választási lehetőségem, mert a férjem itt kapott munkát, igy ide jöttünk.
Máshol nem éltem az Államokban, de hallok ezt-azt. És hallomások alapján úgy gondolom, szivesen élnék mondjuk Miamiban vagy a nyugati parton egy kisvárosban. Olcsóbb is lenne, tisztább a levegő, kedvesebbek az emberek és nem utolsó sorban jó idő van télen is. Most egy egy hálószobás lakást bérlünk annyiért, amennyiért Kaliforniában egy egész házat adnak úszómedencével.
Remélem, ha lejár a férjem munkaszerződése 9 év múlva, átköltözünk valahová Kaliforniába vagy Floridába.
De ha megnyerném a lottót és sok pénzem lenne, egy karib szigetre költöznék.
Én csak arra kérem Istent, mielőtt meghalok legalább 1 hónapot lehessek New Yorkban...
Még ha kiábrándulok is, de muszáj... egyszer látnom:O)
Én Miami-ban élek és elképesztő hely nagyon szeretem.És igaza van az első kommentálónak olcsóbban meg lehet élni mint New York-ban.
És a tengerpart,a meleg is nagyon kedvező =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!