Mi kellene ahhoz, ha én az USA-ban szeretnék élni?
Mindenre kíváncsi vagyok, tapasztalatok, vélemények.
Amit csak tudtok.
Köszi.
Amúgy 24 éves lány érettségivel, és két szakmával.
zold kartya, ennek a modjai: munkavallalas, hazassag, zoldkartya lotto.
Az elso a leggyakoribb, ide egy kinti ceg kell hogy szponzoraljon teged, ok kezdemenyezhetik a H2b, azt hiszem ez az, vizum igenyleset. Ezt 3-5 evre lehet megkapni es kinnt egy ido utan jelentkezni a zold kartyara. A hazassaghoz nem kell reszleteznem, mi kell, de itt nagyon gyanus minden es nagyon ellenorzik, nem e csak emiatt kottetett a dolog, ha lebuksz, akkor komoly kovetkezmenyek lehetnek. A lotto pedig minden evben a USA honlapjarol palyazhato meg, a szerencsesek zold kartyat kapnak es elhetnek kinnt.
En 23 eves lany vagyok, 1, 5 evet eltem kinnt, es most vagyok vegzos az egyetemen itthon, de miutan vegeztem, en is szeretnek vissza menni, mert imadtam kinnt, de amint reszleteztem, nem konnyu ez.
www.usembassy.hu
Itt a vizumok kategorian belul a bevandorlo vizumokat tanulmanyozd at alaposan. Sok fele van, sok fele keppen lehet jonni, de egyik sem egyszeru.
En 3 eve elek itt. A zoldkartyamat meg Mo-n megkaptam es, ha minden jol sikerul, jovore megcsinalom az allampolgarsagi vizsgat is.
Nem. Házasság révén. De Magyarországon volt az eskövő és nagyon-nagyon sok minden papirt be kellett szerezi. De megérte, mert igazából minden ügyemet a magyar konzul intézte és én már ott megkaptam a zöldkártyát. Ha itt intézem, tovább tartott volna.
Egyébként, ha komolyan érdekel, akkor a konzulátuson nagyon kedves és segitőkészek az ügyintézők. Telefonon elérhetőek. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!