Van még jövő Amerikában?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik Amerika ,majd pár év múlva lehetőségem is lenne kimenni ,de mostanában egyre több olyan hírt hallok ,hogy már nem érdemes az Usa-ba menni mivel a munkanélküliség egyre nő, sok dolog drágul (főleg a benzin).
Tényleg elgondolkodtató ,hogy például egyre kevesebb az amerikai autó. Félek ,hogy az fog történni az összes amerikai várossal ,mint Detroittal. Nektek mi a véleményetek? Van esély arra ,hogy az Usa újra olyan lesz mint 10-20 évvel ezelőtt?
2011. júl. 10. 13:03
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor azért mégsem olyan rossz a helyzet mint ezelőtt gondoltam. Youtube-on láttam ilyen "future" videót ahol elég "sötét" jövőt képzeltek el ,bár a médiában ilyen úgy gondolom ,hogy sokszor előfordul. Az összes választ köszönöm mind hasznos volt!:)
2011. júl. 12. 16:32
12/12 anonim válasza:
Én jövőre megyek ki USA-ba, egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!