Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mesélnél Miamiról légyszíves?

Mesélnél Miamiról légyszíves?

Figyelt kérdés
Minden érdekel, Mert szeretnék később ott dolgozni. Köszi
2011. júl. 7. 01:04
 1/5 anonim válasza:
46%
Voltál már Agárdon? Na pont ugyanolyan, csak több pálmafával.
2011. júl. 10. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:

ATTÓL függ ki milyennek látja hogy miért megy oda. éN évesen a férjemmel mentem körülnézni, de nem bulizni. Nekem csalódás volt. Azt hittem a világ legjobb helye, de aztán mégsem. Novemberben voltunk, 28 fok volt, tehát "hideg". A híres miami beach egy különálló hosszú szigeten van, és kihalt volt ilyen hidegben :). Úgy végigmentünk több kilómétert hogy se egy bódé, se egy büfé, már majd szomjanhaltam. Van egy szép sétány végig, az pofás. De hogy egy nyomorult üdítőt vegyél, be kell menni a sziget belsejébe, de ott sem mindegy hol kanyarodsz ki, mert egy bevásárlóutca van keresztbe középen és kifújt. Szálloda szálloda hátán a parton persze. Vannak szépek, vannak átlagosak.

Miami belvárosa sivár, szürke, a felhőkarcolók persze nekünk érdekesek, de köztük járni unalmas, ja ott is majd szomjanhaltam mire találtunk büfét ahol tudtunk innivalót venni. Inkább üzleti épületek, központok vannak, boltok, büfék szinte nulla. A parton van egy kikötő ahonnan indulnak kis hajók is, meg naaaagy hajók is, na ott van egy üzletekkel teli kis rész, ahol ajándékokat stb lehet venni, de azt is köre lehet sétálni félóra alatt.

Sok hajlékatan, sok félőrült, énekel, táncol az utcán, látszik hogy nem százas. Az emberek mogorvák, rosszkedvűek. Legalábbis mi felülünk helyi buszokra hzogy körülnézzünk a helyiek között is, és ezt tapasztaltuk.

Az éjaszakai élet biztos pezseg, de mi nem azért mentóünk, úgyhogy azt nem tudom.

2011. júl. 12. 12:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) És sok étterem volt ?
2011. júl. 12. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
A beach-en a lincoln road-on (keresztbe utca) ott sok étterem van, egymást érik, máshol nem nagyon találkoztunk velük. Persze nem jártuk be Miami minden zugát, de biztos ott van sok étterem ahol sok a turista. lásd beach.
2011. júl. 13. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

20 éves vagyok és 3 éve költöztünk ki a barátommal. Azóta itt élünk és dolgozunk is. Konkrétan mire vagy kíváncsi? Közlekedéstől elkezdte a munkáig mindenre? Vagy vannak egy kicsit konkrétabb kéréseid is? Ha igen azt légyszíves írd meg és szívesen válaszolok mindenre,ha nem azt is jelezd kérlek,mert akkor tudok írni egy kisebb regényt Miamiról. :DD

Barbi. :)

2012. máj. 19. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!