Magyarország vagy Kanada?
Hát a válaszok elég egyértelműek...:)
Igazából én Magyarország nyugati részén lakom és én úgy érzem ,hogy itt ha valaki dolgozik akkor meg tud élni.
Persze sok embernek itt is nehéz sajnos. Voltam a keleti térségben is ,és úgy érzem ott azért jóval rosszabb a helyzet.
De ha elmennék nemis igazán a pénz miatt mennék (az is számít persze) de inkább a táj, az emberek ,és az ottani nagyvárosok tetszenek.
Vancouverről elég jókat hallani...Szerintetek jobb mint Toronto? Gondolom az éghajlat valamivel esősebb vancouver-ben.
Magyarország egy röhej. És ha azt mondod meg lehet élni, hát igaz, de még így is a kinti életszínvonal töredékében részesülsz itt Mo-n orvos, mérnök, vegyészént. Lehet 200 000 Ft jó fizetés, de még így is gáz..
Meg az egész ország, ahogy kinéz, ahogy az emberek viselkednek, a szolgáltatások, az irigység, a lenézés, az utak, a közbiztonság, egészségügy, oktatás, a lehetőségek, a mindennapok hangulata.. Semmi értelme.
Nem folytatom... Kanada mindneképp!
Trabant vs Ferrari?
Ez egy hülye kérdés bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!