Az amerikai filmekben látott szép, kulturált családi házas negyedek mely városokban vannak? A kisebb városokban? Vagy a nagyobbakban?
Ne haragudj de ez buta kerdes.
A magyar filmekben latott magas fak melyik erdoben nonek?......
(az USA terulete tobb mint 9millio km2!)
Ha megmondod a film cimet (lehetoleg az eredeti angol cimet) es ha lattam, akkor megmondom hol jatszodik, illetve melyik varosban vannak olyan es ahhoz hasonlo kulturalt csaladi hazas negyedek :)
Ha tobb film cimet irsz, nagyobb az esely h lattam oket.
Nem buta kérdés, csak te vagy hülye!
Mért van az, hogy a többi válaszoló értette, hogy nem konkrét filmre gondolok, hanem úgy általánosságban a családi házas negyedekre, te meg nem értetted?
Nem buta kérdés, csak te vagy hülye! - Koszonom szepen hogy megosztottad velem inteligens es melyenszanto velemenyedet. En a kerdesedet neveztem butanak, nem pedig teged, de ugy latszik, hogy ennyi eszed van csak, hogy rogton magadra vetted.
En itt elek es nagyon sokat utazok kocsival es rengeteg "szép, kulturált családi házas negyedek"-et latok mind a nagyvarosokban, mind pedig a kisebb varosokban. En szivesen segitettem volna, ha film peldat mondasz, de ugy latszik ennyire nem is erdekel teged a dolog, a lenyeg h valakinek a nyakara ugorhass, aki csak egy kicsit is neked nem tettszo valaszt ad.
Minden jot! :)
Mélységesen egyetértek az utolsó hozzászólóval!!
Feltesz a kérdező, egy teljesen bugyuta kérdést,
azután még neki áll feljebb!!
Hát már elnézést, ha nem mindenki állt meg a fejlődésben a kérdező értelmi szintjén!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!