Lehet-e ESTA vízummentességgel kb.1 - 1,5 éven keresztül 4szer beutazni Amerikába?
A lényeg, hogy úgy alakult az életem, hogy 1 évre kimehetnék barátnőmékhez Amerikába, aki nagyon jó körülmények között él és dolgozik kint 20 éve, férje pedig amerikai. Minden költséget ők állnának (repjegy, szállás náluk lenne stb. és meghívólevelet is írnak).
Vízumot nem szeretnék, mert macerás, de teljesen legálisan szeretnék kimenni az ESTA vízummentes programmal. Ez 90 napig vízummentességet biztosít. Utánna én hazajönnék kb. 1 hétre, majd ismét visszamennék. Tehát 4szer utaznék oda-vissza kb 1 év alatt. Meglehet ezt tenni? Nem dolgozni mennék, hanem felejteni, rendbe hozni az életemet és AMERIKÁBAN lenni!
Úgy ahogy te akarod szerintem sem fog működni.
De elöbb szerintem gyere ki, tölts el itt 3 hónapot, élvezd és meglátod, hogy akarsz-e maradni vagy sem. Ha itt akarsz élni, akkor maradni fogsz és illegális leszel és utána arra törekedsz hogyan legyél legális. Ha nem jön be, akkor 3 hónap után minek jönnél még vissza?
Én ismertem olyat aki pár hónap után spurizott haza mert nem jött be neki. Én mikor kijöttem azt mondtam csak egy évet maradok max.... ennek 8 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!