Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikában élő magyarok! Ti...

Amerikában élő magyarok! Ti hogy jutottatok ki?

Figyelt kérdés

Milyen munkátok van???

Hány évesen mentetek ki??

Szerettek kinnt élni??

Milyenek ott az emberek?

2011. márc. 25. 16:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Elso vagyok. Attol fugg, hogy miben akarsz dolgozni. Van, amit sokkal konnyebb elfogadtatni, mas diplomakat meg szinte lehetetlen hasznalni, ha nem fejleszted oket tovabb, nem jarsz itt mesterkepzesre.

Azt erdemes tudnod, hogy meg mindig van nover program, szoval ha valaki diplomaval rendelkezik ebben a szakmaban, akkor az zoldkartyat kaphat. Egeszsegugyis kepzettseggel lehet a legjobban elhelyezkedni. Mindenhol oket keresik.

2011. márc. 27. 19:24
 12/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is szeretnék egyszer kimenni,nem tudom hogy érettségivel,kevés angollal és szakmával(Gépész technikus,gépi forgácsoló,autóvillamosság)menyi esélyem lenne kint munkát vállalni?Műszaki dolgokban otthon vagyok:-)

Vagy csak diplomával érdemes kimenni?

Szép napot!

Üdv!

2011. márc. 28. 14:54
 13/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:54

Már megint ez a jó ember!:D

Te szerintem nem vagy százas az tuti!:)

Már annyiszor feltetted a kérdést és már egy csomó ember megválaszolta!

Ha csak itt kérdezgetsz és nem teszel semmit,akkor soha nem fogsz kijutni....

2011. márc. 28. 15:41
 14/23 A kérdező kommentje:
én is láttam már ezt a kérdést valahol :D
2011. márc. 28. 17:58
 15/23 anonim ***** válasza:

Te miről beszélsz???

Egyáltalán mi közöd van hozzá hogy hányszor teszek fel egy kérdést??

Amugy meg miután itt megkérdezetm az után egy külön kérdést is feltettem hogy biztosan kapjak rá választ!

Ez 2-kérdés,akár hogyan is számolom!

Ha nem tudsz normális választ adni akk mit arcoskodsz itt?!

2011. márc. 28. 18:05
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem akar beleszolni kettotok szocsatajaba, csak azt szeretnem mondani, hogy elozo valaszolo arra celozhatott, hogy volt itt egy fiu, aki napi szinten tett fel kerdest - mindig ugyanazt es epp azokat a szakmakat sorolta fel (vagy hasonlokat), amiket te. Gondolom, hogy ezert hitte azt a valaszado, hogy az te voltal. Es az a srac vagy 5-szor ugyanazt a kerdest feltette...
2011. márc. 28. 18:26
 17/23 anonim ***** válasza:

6/16

Ne kábitsd már el itt az embereket.Ja hogyne ismerősőd kiment amerikába nulla nyelvtudással majd rá 3 évre zöldkártyát kapott,Mi?Ja mert az csak ugy megy amerikábanhogy3év után mindenkinek zöldkártyát adnak nullanyelvtudásra meg egyből felveszik műszerésznek.

Hol élsz te?Nekem meg ne próbáld elmagyarázni azt hogy milyenhamar ki tud menni az ember talpa alól a talaj az USA-ban vagy angliában vagy bárhol.Ja az más ha protekciód van meg kinnt élő rokonok.Úgypersze könnyű...Figyelj nem kell itt a rózsaszin köd....mondd mégis mire jó ez? ....félrevezetni az embereket? Ki csábitani amerikába a kispénzű szerencsétlen magyarokat.Ja persze 0 angol nyelvtudás ez igazán mókás... Anglia ott tart hogy lassan már a munkáltató egy külföldi tányérmosogatótol is kommunikációképes angol nyelvtudást kér?miről beszélünk? Tök mindegy hogy az kelet europai hátrányos helyzetből induló(ugyanis akkor amikor angolt kellet volna tanulnia a szerencsétlen magyarnak mondjuk orosz helyett kb 10 éves korátol kezdve ahhoz hogy megtanuljon angolul akkor nem volt rá lehetősége)emberröl van szó.

Annak meg nemsok értelme hogy kimegy a semmire amerikába a kispénzű szegény magyar hogy aztán valahol new yorkban lecsuszott földönfútó homeless legyen.Nem kevés ilyennel találkoztam.Ennek nincs semmi értelme.Sztem ha vki mindenáron hajléktalan akar lenni azt itthon is megteheti...(Tény hogy pl az Usa-ban lényegesen jobb a szociális ellátórendszer mint magyarországon:-) Egy biztos Tul sok lehetőség ott sincs az egyszerű embernek.... kimehetsz közvetitön vagy ismerösön keresztül(a riziko és a streszz ott van még mindig folyamtosan az életedben még azutánis ha egyáltalán beengedtek az országba hogy mivel ki vagy szolgáltatva egy idegen országban a szállás és munkaadódnak vagy elveszi az útleveled ha hagyod magad Persze ehhez elég szerencsétlennek kell lenni legalább 0 nyelvtudás kell hozzá)..vagy menekülhetsz az ablakon át a lakásábol ahol fogvatart azért hogy ingyen dolgozz neki mászhatsz le a félemeletről összekötött törölközökkel ha bezárva tart egy lakásban.Az is egy nagy élmény elhiheted....Na de és akkor hová menekülsz papirok nélkül?Magyar utlevléllel estával nem kapsz munkát sehol hát ez nevetséges... ugyan ha kontraktornak dolgozol akkor is ki vagy szolgáltatva....az még nagyobb gáz ha egyáltalán voltál már hasonlo élethelyzetekben kedves 6/16 sajnos a neved nem tudom neharagudj nem tudom hogyan szólithatlak. ...Amerika sem a csodák birodalma....Csak ennyit akartam.

2013. jún. 12. 08:17
 18/23 anonim ***** válasza:

elözö vagyok.

Elnézést rosszul irtam fentebb.

Helyesbitenék..

6/17 számára irtam a kommentemet.

2013. jún. 12. 09:01
 19/23 anonim válasza:

sziasztok!

A szakdolgozatomban, az Amerikai Egyesült Államokban élő magyarok vizsgálatával foglalkozom és szeretném, ha segítenétek nekem azzal, hogy kitöltitek a kérdőívemet! Nagyon szépen köszönöm előre is a hozzájárulást a diplomamunkámhoz!

[link]

2013. nov. 7. 13:31
 20/23 Gergő1210 válasza:

Nem hiszitek el,de rengetek motivációt ad nekem ez az egész

ha ezeket megnézem (kb mindennap) másnap úgy megyek iskolába hogy van miért harcolnom.

14/F

2014. aug. 11. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!