Tudjatok, hogy hol van Idaho? (lent)
Figyelt kérdés
Csak azert kerdezem, mert mar lehet, hogy kozuletek jart valaki ott... mert lehet, hogy oda fogok koltozni ..2011. márc. 14. 22:34
2/5 anonim válasza:
A mormonok élnek ott, békés, kedves, vendégszerető, dolgos emberek. Két hetet töltöttem Salt Lake Sityben, óriási élmény volt. Ne izgulj, neked is fog tetszeni!
3/5 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 03-15 17:05 Miert nem nezel ra egy terkepre mielott irkalsz???
Idaho eszakon van, Kanadaval hataros, fovarosa Boise.
Salt Lake City Utah allam fovarosa, Idahotol delre.
4/5 anonim válasza:
Ez mekkora LOL, azt sem tudod, hol jártál?
5/5 anonim válasza:
Idaho a poteto hazája. Elnézést, Idahoból utaztam délre, érdekes nem arról akartam írni, mégis az jött ki belőlem.
Békés, kedves emberek voltak ott is, családnál laktam. A szentendrei Kék Duna táncegyüttessel vettünk részt Idahoban egy nemzetközi táncfesztiválon. Tökéletes szervezés, vendégszerető emberek, akik az otthonaikba fogadták a magyar fiatalokat. Rexbugben laktunk, bennünket lenyűgözött az a magas életszínvonal, ahogy ők már akkor a 80-as években éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!