Los Angeles egy megye is?
Figyelt kérdés
most lehet hülyének fogtok tartani de vmit nem értek. ha megnézek több Californiai várost mint pl Santa Monica,Long Beach,Burbank akkor ott van hogy county Los Angeles és leforditottam ami megyét jelent. de én azt hittem hogy ott csak államok vannak. XDDD szóval ezt nem értem.2011. febr. 7. 21:48
1/3 anonim válasza:
A santa monika meg long beach azok városrészek, és Los Angeles pedig a város. Nem megye, bár akkora :D
2/3 anonim válasza:
Ja, a county az mondjuk angol szó, és nincs olyan magyar megfelelője, henm a szótárban ez a kb ezt takarja dolog van (a többi szónál is). Szóval itt a county annyit takar, hogy közigazgatásilag hova tartozik.
3/3 anonim válasza:
Kalifornianak 58 county-ja (megyeje) van. Abbol az egyik Los Angeles County; a megyeszekhelye pedig (mi mas?) Los Angeles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!