Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ahoz mi kell hogy nyaralot...

Ahoz mi kell hogy nyaralot vehessek az USA ban?

Figyelt kérdés
kell hozá valami okirat vagy ilyesmi?és ha igen akor mik?
2011. jan. 7. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Jó sok pénz kell, a többi már megy magától.
2011. jan. 7. 21:38
 2/11 A kérdező kommentje:
ezt én is tudom!és azonkívül??!
2011. jan. 7. 21:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell,egyszerűen ott veszel egy nyaralót és kész.
2011. jan. 7. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok pénz,és az,hogy a reptéren ne fordítsanak vissza.
2011. jan. 7. 22:16
 5/11 A kérdező kommentje:
NORMÁLIS VÁLASZT KÉRHETNÉK?????????!!!!!!!
2011. jan. 7. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
A vásárláshoz tényleg csak pénz kell, semmi más. Viszont annak nézz utána, hogy nem feltétlenül jár hozzá tartózkodási engedély is. Szóval lehet, hogy hiába saját a nyaralód, ugyanannyit tölthetsz csak benne, mint ha szimpla turistaként tartózkodsz az országban.
2011. jan. 7. 22:44
 7/11 anonim válasza:
90%
Én Acapulcóban szeretnék venni egy nyaralót,de csak néger szolgálóval.Tud valaki akciósat?köszike
2011. jan. 7. 22:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem 3 éve vett egy kis házat Maryland állam Rockville városában. Ahogy mesélte a neten látta meg a házat,és megszerette. Egy nyáron kimentek oda nyaralni,és ha már ott voltak megnézte a házat.Eladó volt még így leelőlegezték és itthonról átutalták a többi pénzt( hozzá kell tennem,hogy a nővérem és a férje nagyon jó anyagi körülmények között élnek)Jelenleg ők a tulajdonosok 3 éve,de ez még nem elég,hogy végleg kiköltözzenek.Ugyanis a letelepedési engedélyt nem kapták meg.Évente kimennek 2-3 hétre oda nyaralni és visszajönnek..Éppen most az ünnepeknél mesélte,hogy árulják a házat,mert hiába nem tartózkodnak ott elég sok mindent kell fizetni a házra..Úgy néz ki,hogy sikerül eladni,mert a kint élő lakásügynök jelezte,hogy lenne rá vevő..(és ezért is fizetni kell)

Szóval bárhol vehetsz házat ha van elég pénzed megvenni és utána mindig fizetni utána a különböző költségeket (adók)

De a letelepedést egy ház miatt nem fogod megkapni..HA ilyen egyszerű lenne,mindenki ott venne házat...

39/N

2011. jan. 8. 00:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infokat :)
2011. jan. 8. 09:04
 10/11 anonim válasza:
76%
Dollár... Nem kevés :) $$$$$$$$
2011. jan. 8. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!