Volt már va*laki Amerikában "üdülni"? Mennyibe került?
Figyelt kérdés
Szal, h kiment egy hétre, mint mások mondjuk Horvát vagy Olaszországba, aztán jött is haza.
Repülőjegyet most néztem, 152 ezer ft.
Szállás meg a kaja kb. mennyi lenne?
Drágább, mint Magyarország?
2010. dec. 28. 16:13
11/13 anonim válasza:
Városonként függ és szezontól..
Nagy különbségek vannak.
12/13 anonim válasza:
New Yorkba lesz közvetlen járat és akkor 130eFt körül meg lehet úszni.
Aki másik városba megy, annak lehet hogy kell még egy átszállás, tehát USA-n belül még egy repülés, és akkor jön ki az általam is írt Vegas 187eFt. De a következő legolcsóbb jegy 220eFt volt anno.
13/13 anonim válasza:
Én azt csinálnám a te helyedben,hogy kimennék new yorkba,mert azt hiszem oda a legolcsobb a jegy és ha már jóval elötte lefoglalod,akkor talán egy százasból meguszod oda vissza.Ott vennék valami használható furgont 1000 dolcsi környékén,amiben lehet aludni és avval elindulnék L.A fele.Ez eddig kb kettőtöknek 400 ezer ft,ha még tudsz rá szánni kb 1500-2000 dolcsit,akkor abból ott lehetnétek 3-4 hétig.Mert szállásra nem kell költeni és oda mész ahova akarsz,nem kell alkalmazkodni a buszhoz és a többiekhez.Én biztos hogy így csinálnám,egy jó barátom is ezt csinálta,abból a pénzből amiből itt az egyik hozzászoló volt,abból ha így mész akkor dupla annyi ideig el leszel.Annyi hogy autoban alszól,de ott kint lakó autot már fillérekért lehet kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!