Hogyan lehet amerikába szerezni sportösztöndijjat gimnazista ként?
Figyelt kérdés
Atléta vagyok és már egy ideje tervben van hogy ki akarnék menni ösztöndijjal egy Amerikaigimnáziumba egy cserediák programra. Csak az a probléma hogy idáig nem találtam ssport amivel ki tudnék jutni mert amit én találtam
az mindíg csak egyetemistáknak szólt.Nagyon örülnék ha valaki megmondaná hogy milyen ösztöndijjat és hogyan szerezzek.
dec. 15. 01:06
1/2 BeefEater válasza:
Azt azért leírhatnád, hogy melyik sportágban szereztél országos bajnokságon érmet a korosztályodban...
2/2 anonim válasza:
Nincs high school sportosztondij. Egyetemi sportosztondij letezik de nem egyszeru megszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!