Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Feladott bőröndben lehet...

Feladott bőröndben lehet vinni gyógyszert? Gondolok itt fájdalomcsillapítókra, nyugtatóra esetleg (mert pánikbeteg vagyok), vitaminok? Illetve kézipoggyászba mit lehet tenni ezek közül? Mennyire nézik át? Nem szeretnék problémát.

Figyelt kérdés
Kanadába utazok átszállással.

okt. 3. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Barmelyiket tehetsz barhova, en keziben meg tut is viszek
okt. 3. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, akkora mennyiségben amit a tartózkodásod indokol. A túl sok gyanús lesz. Kéziben is lehet, én ott vittem a vérnyomáscsökkentőm. Átvilágítják röntgennel.
okt. 3. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A kézibe én azt tenném, amire az út során szükségem lehet, mert azt átvilágítják és felmerülhet kérdés (nekem egyszer olyannyira átvizsgálták hogy szétszedték a C-vitaminos kapszlákat és megnézték hogy tényleg az van-e benne). Amire az út alatt nincs szükség, az menjen a feladott poggyászba.

Ha nem kereskedelmi mennyiséget viszel, akkor nem lesz vele gond. Ha nagyon biztosra akarsz menni akkor tedd zsebre a receptet, amin az orvos felírta a gyógyszereket (de ez már tényleg nagyon extrém eset, hogy erre szükség legyen).

okt. 3. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!