New Yorkban hogyan érdemes közlekedni, ha a főbb látványosságokat szeretném megnézni?
Autóbérlés, tömegközlekedés?
Esetleg kerékpárral?
Parkoló van bőven?
Tömegközlekedés mennyire veszélyes?
Semmikeppen sem ajanlom az autoberlest.
A metrohalozat jo, mindenhova el tudsz jutni tomegkozlekedessel.
esetleg taxival, keso este. ha nem akarsz varni a metrora
A tomegkozlekedes semennyire nem veszelyesebb mind barhol mashol. Ne all a biztonsagoi savba, mert elsodor a metro.
Autóval ne. Nincs hol parkolni.
Mi metróztunk. Semmi gond nem volt vele. Mindenhova eljutottunk metróval. És sokat gyalogoltunk, sétáltunk.
Szabadság szoborhoz és az Ellis Island-re komppal mentünk.
Szerintem a főbb látványosságok környéke és az odajutás nem veszélyes.
Mi csak egy éjszakát voltunk ott (ott szálltunk át, ennyi időnk volt), és volt helyi rokon, aki kísérgetett minket, de még vele is inkább metróztunk, szóval valószínűleg az lehet a legjobb 🙂
Azaz kocsival felvett minket a reptéren, meg vissza is vitt hajnalban, de a városban letette a kocsit, és metróztunk meg gyalogoltunk.
(Sosem láttam még akkora patkányokat, amik az aluljáróban rohangáltak a peronon, pár méterre tőlünk 😀 Mondjuk nem vagyok budapesti, nem tudom, hogy ott mi a helyzet, gondolom nem csak itt vannak rágcsálók...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!