Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » New Yorkban hogyan érdemes...

New Yorkban hogyan érdemes közlekedni, ha a főbb látványosságokat szeretném megnézni?

Figyelt kérdés

Autóbérlés, tömegközlekedés?

Esetleg kerékpárral?

Parkoló van bőven?

Tömegközlekedés mennyire veszélyes?

aug. 12. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmikeppen sem ajanlom az autoberlest.

A metrohalozat jo, mindenhova el tudsz jutni tomegkozlekedessel.

esetleg taxival, keso este. ha nem akarsz varni a metrora

A tomegkozlekedes semennyire nem veszelyesebb mind barhol mashol. Ne all a biztonsagoi savba, mert elsodor a metro.

aug. 12. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Autóval ne. Nincs hol parkolni.

Mi metróztunk. Semmi gond nem volt vele. Mindenhova eljutottunk metróval. És sokat gyalogoltunk, sétáltunk.

Szabadság szoborhoz és az Ellis Island-re komppal mentünk.

Szerintem a főbb látványosságok környéke és az odajutás nem veszélyes.

aug. 12. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Mi csak egy éjszakát voltunk ott (ott szálltunk át, ennyi időnk volt), és volt helyi rokon, aki kísérgetett minket, de még vele is inkább metróztunk, szóval valószínűleg az lehet a legjobb 🙂

Azaz kocsival felvett minket a reptéren, meg vissza is vitt hajnalban, de a városban letette a kocsit, és metróztunk meg gyalogoltunk.

(Sosem láttam még akkora patkányokat, amik az aluljáróban rohangáltak a peronon, pár méterre tőlünk 😀 Mondjuk nem vagyok budapesti, nem tudom, hogy ott mi a helyzet, gondolom nem csak itt vannak rágcsálók...)

aug. 12. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Közösségi közlekedéssel.
aug. 12. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi bejártuk az "egész" USA-t autóval, de New York volt az egyetlen hely ahol a hotel előtt hagytuk, és tömegközlekedéssel mentünk.
aug. 13. 01:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Higgy a tömegeknek, New Yorkban metrózni érdemes. Buszozni is lehet, de gyalogolni sem rossz. Majdnem mindenütt elengedhetetlen az autóbérlés az USA-ban, de New Yorkban nem. Csak kitolsz magaddal, ha Manhattanben autózni akarsz. Semmi előnyt nem nyújt. A metró is biztonságos és olcsó
aug. 13. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!