Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mobilnet Frankfurtban és az...

Mobilnet Frankfurtban és az USA-ban?

Figyelt kérdés

Épp készülünk San Francisco mellé, rokonokhoz egy hónapra, a kiutazásban lesz egy 17 órás Frankfurti reptéri várakozás is, amikor is nekünk a párommal dolgoznunk kellene (Home Office). Egyrészt nem tudom mennyire stabil ehhez a net egy reptéren, másrészt Amerikában is kellene azért pár giga, ha mondjuk nem otthon vagyunk, de épp felhívnék valakit videochaten megmutatni neki hol vagyok.

Itthoni szolgáltatóknál nem tudom mennyire esélyes normális áron valami hordozható nethez jutni, láttam már külföldi e-simes megoldásokat is.

Valami tipp, hogy honnan lehetne nekem egy hónapra mondjuk 10-20 giga netem nem rablóbandás áron?

2024. júl. 30. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Frankfurtban használhatod az otthoni mobilnetedet.

Az USAban vegyél esimet.

2024. júl. 30. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

17 óra a frankfurti reptéren???

Az kemény...

2024. júl. 30. 16:18
 3/6 BeefEater ***** válasza:
Arra figyelj, hogy az USÁ-ban sokszor más frekvenciát használnak a mobil hálózatok mint Európában. Indulás előtt ellenőrizd, hogy a telefonod fog-e működni. Általában újabb, felsőbb kategóriás telefonokkal nincs már ilyen gond.
2024. júl. 31. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Amerikában jobb ha veszel egy helyi SIM kártyát.
2024. júl. 31. 13:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

[link]

Ezt pl honnan tudom, hogy megbízható? Meg ezek hogy működnek pontosan?

Páromnak a telefonja nem tudja kezelni az esimet és nem duplasimes a telefonja. Neki tudtok javasolni valamit?

2024. aug. 1. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Megosztod a tiedről.
2024. aug. 1. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!