Wyoming milyen hely?
Figyelt kérdés
Érdekes, hogy jóval nagyobb területű állam Magyarországnál, és mégis az USA legkevesebb fővel rendelkező állama. Milyen a hangulata? Milyen a préri?júl. 28. 12:54
1/3 anonim válasza:
Nem jártam ott de szivesen elmennék. Videót néztem róla és azt mondják elég szeles, hideg és valóban ritkán lakott. Egy része pl nemzeti park, azért sem lakják sokan.
Viszont biztosan meglepő lenne hogy kicsi az autóforgalom ahoz képest hogy most amerikai nagyváros közelében lakom ahol egymást érik az autók, kb mint Budapesten.
2/3 anonim válasza:
En jartam Wyomingben es nekem nagyon tetszett. Oriasi a termeszet. Yellowstone es Grand Teton ket nemzeti park.Forgalom mindig van nagyobb utakon, de kisebb helyeken nyugalom van.Egy ilyen kisebb uton talakoztunk vad lovakkal. Legalabb husz lo rohant az uton. Erdekes elmeny volt.
A preri annak valo aki utalja a nagy varosi zajt. Nekem nagyon jol esett.
Es a preri kutyak nagyon aranyosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!