Amerikaban elo magyarok, hol eltek, melyik allam es szeretitek-e?
Figyelt kérdés
máj. 14. 22:08
1/3 anonim válasza:
Alaszkában élek Fairbankstől kicsit északra a vadregényes északi sűrű fenyveserdőben.
15 éve jöttem ki igazából nem lehet megunni olyan szép a táj meg a természet errefelé.
Eredetileg Anchorage környékén akartam letelepedni Wasilla és Palmer között gondolkodtam.Majd felültem az északra tartó vonatra ami kb 580 km megy fel Fairbanksis és bejártam Alaszka közepét vonattal néztem a tájat a kistelepüléseket.Már vissza nem jöttem utána.Szállást vettem ki a városban pár hónapra és körbenéztem.Akkor találtam meg ezt az erdei rönkházat akkor 150 ezer dollár volt megvettem járt hozzá 10 hektár erdő is meg egy saját földesút az erdőben.
2/3 anonim válasza:
"Favágókent éltem arra. Folyton csak a munka, a munka. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!