Szerintetek melyek az USA legfőbb nevezetességei?
Szerintem kizárólag a természeti szépségek miatt érdemes odamenni. Sajnálatos azonban, hogy ott is lépten-nyomon amerikaiba ütközik az ember.
HajDoktor
szabadság szobor és talán fehér ház.
persze több nevezetesség vanm csak nem olyan híresek.
de ha az usa-ba mennék megnézném a St. Augustine-t is
New York, San Francisco, Niagara Falls, Washington, Grand Canyon, Miami, Cape Canaveral(NASA-kilövőhely), Yellowstone & Yosemite nemzeti parkok, New Orleans,Las Vegas ,Santa Fe
És ebben a sorrendben!
ha azt mondom hogy amerika a legtöbb embernek szerintem a szabadság szobor jut eszébe szerintem ez az "első"
ott van még pl a golden gate híd, a yellowstone, washington emlékmű,central park és még sok más ezer nevezetesség. ;)
Brooklyn, Manhattan, természetesen White power pólóban!:D Na az emlékezetes élmény lehet...
Viszont komolyra fordítva a szót, nekem is a Szabadságszobor jut eszembe, Grand Canyon (bár ez a kettő messze van egymástól), Hoover gát, Golden Gate, Las Vegas, Fehér ház, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!