Miket szükséges elintézni és hol?
Életemben először szeretnék Newyork-ba utazni.
Milyen papírok szükségesek? Zöldkártya, egészségügyi papírok, engedélyek...
És hol tudom ezeket intézni?
(Soha nem utaztam még külföldre eddig)
Attól függ, milyen célból és mennyi időre mennél, mert 90 napon belüli turisztikai célú látogatáshoz csak ESTA-t kell igényelni (online), nem kell vízum.
Eü papír sem kell, nincs kötelezö oltás stb., normális utasbiztosítást célszerű kötni viszont.
Mi ugyan csak átutazóban barangoltunk pár órát New Yorkban, de ennyit "készültünk", amennyit írtam :)
Nyilván ezeken túl kell még pár dolog a repjegyhez, szálláshoz (pl. útlevél), de az már mindenhol ugyanaz.
Csak az ESTA-ra van szükseg, ezt online kell igenyelni, ha jol emlekszem 21 USD.
Itt tudod online igenyelni, kitölteni, es fizetni:
10 éjszakás kirándulás a cél.
Köszi a válaszokat
Eloszor is legyen ervenyes utleveled, igenyelsz ESTA-t es megveszed a repjegyet. Utasbiztositas nem kotelezo de jo ha van mert ha baleset er akkor nem zsebbol kell fizetned.
Egyik ismerosom rokona elesett kint a kertben de szerencsere volt utasbiztositasa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!