Határátlépéskor megkérdezték tőled, hogy mennyi pénz van nálad?
Figyelt kérdés
Most fogok eloszor az USA-ba utazni. Egy baratomnal fogok lakni igy hotel foglalasom nincs. Vissza repjegyem meg van es egy papirt is viszek amivel bizonyitom hogy szabadsagomat toltom. Azonban nem lesz nalam sok penz.2023. nov. 28. 18:22
11/12 anonim válasza:
"Jártam párszor az USA-ban, általában csak azt kérdezték meg, hogy mi az úticél és meddig maradok.
Meg hogy van e élelmiszer a poggyászban."
Én csak egyszer voltam, de tőlem is csak ezt a három dolgot kérdezték. Az élelmiszeresnél mondtam hogy nincs, de gyógyszer van és visszakérdeztem hogy akarja-e látni az orvosi papírjaimat. Nem akarta.
12/12 anonim válasza:
Ha kerdezi hogy mennyi penz van nalad akkor oszinten elmondod. Megkerdezheti hogy ennyi penzbol hogyan fedezed a tartozkodasod koltsegeit, erre mondhatod hogy a kint elo baratod allja a koltsegeket. Akar a telefonszamat is megadhatod a hatarornek es o feltudja hivni a baratodat hogy megkerdezze ki az a vendeg akit var es hogy o fedezi e a koltsegeidet kint. Ennyi az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!