Cancún környékén mit érdemes megnézni?
Mi saját szervezéssel mentünk, az alábbi tapasztalatokkal tudok szolgálni.
Cancúnban konkrétan sok minden nincs, az El Rey nevű romok vannak ott helyben,mellette a múzeum, az mondjuk kifejezetten bejött, a parkjában egész szelíg leguánok süttetik magukat :)
Mi elsétáltunk a hotelzónából a Delfin Beach-re, szépnek szép, de ott még egy nyamvadt büfé sincs, szóval sokat nem időztünk ott 35 fokban :) Ha megnézitek, vigyetek legalább innivalót :)
Még a Xel Ha Parkról olvastam jókat, de ez minket nem érdekelt, szóval tapasztalatom nincs.
Maga a város nekünk annyira nem jött be, túl sok a hőbörgő amcsi.
Ami a környéken elérhető távolságban van, és mi megnéztük:
Tulum: a tengerpartja gyönyörű, a romváros úgyszintén (ide mi sima távolsági busszal mentünk, és két napot itt is aludtunk.)
Chitzén Itza: (leg)híres(ebb) romváros (ide szerintem biztos indulnak szervezett túrák Cancúnból is)
Cobá: híres romok + egy helyes kis tó, tele krokodilokkal...
Érdemes utánanézni, hogy milyen cenote van a közelben, azok is nagyon érdekesek.
(Mi Playa del Carmenből mentünk szervezett túrán Chitzén Itzához, és annak a részeként voltunk az Ik Kil cenoténál, fürödtünk is, jó hideg a vize.)
Még Cozumel szigetre mentünk volna át, de azt végül kihagytuk, mert a kompról fürtökben lógtak az emberek.
Egyébként életem egyik legjobb "nyaralása" volt, bármikor visszamennék, ha bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan!
Sok boldogságot és jó utat nektek! :)
Chichen Itza, Isla Muhere, és rengeteg program, amit a szálloda szervez. Motorcsónakozás, kalóz hajós támadás, delfinnel, cápával úszás.
Kétszer voltam. Mindkétszer nagyon jó volt.
Az all inclusive hotelt és a tengert. ELvégre ezért mentek.
Bár ahogy látom, nem igazán készültök fel az életre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!