Kit vinnél magaddal egy amerikai útra (keleti part, nyugati part, vagy akár egyben a kettő)?
Ebben a helyzetben az egyik haveromat vinném. (Gondolom pasi vagy.)
Én nő vagyok, hasonló problémával, mert eddig mindig a volt férjemmel jártunk nyaralni, és az kivétel nélkül mindig szuper volt, de ő ugye már sajnos nem opció.
A válàs óta nem voltam sehol, de én is hasonló megoldáson gondolkozom, valamelyik barátnőmet szeretném majd elcsalni. Ha nem a szex a lényeg (márpedig akkor csak nem dobtad volna fel a bátyádat, mint opciót 😀), akkor az alapján választanék, hogy kivel tudnék jót beszélgetni, kivel innék meg pár sört egy kocsmában stb., egyszóval ki az, aki a legkisebb eséllyel az agyamra megy pár nap után 🙂
Nem jo a kerdes, kit szeretnel, hogy vigyen magaval inkabb.
Ilyen hosszu utra senkivel nem mennek, mert ki lennek szolgaltatva, es lenne olyan hely, ahonnan azonnal hazajutni piszkosul draga lenne.
Mivel ez egy több milliós utazás, nem tudom, hogy melyik vadidegen nő ér meg neked ennyit?!
Ekkora lúzer nem lehetsz, hogy csak így találsz nőt magadnak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!