Connecticut állam tényleg az egyik legjobb az USA-ban?
Hát barátom, én éppen Texasban vagyok, évente 6-7x jövök az USA-ba és összességében hónapokat töltök itt. Jövő héten Chicagoba megyek, idén harmadszor. Ölég sok kapcsolatom van akiknek a munkám révén belelátok a jövedelmi viszonyaikba.
Azért gondolom, hogy nem állnak fenn a feltételek, mert komoly kérdésfelvetésnél elmondod, hogy ezt és ezt tudom, ezen a területen szeretnék érvényesülni, milyen legális lehetőségeim vannak? Ehelyett egy teljes tudatlanságról bizonyságot tevő irreleváns kérdést teszel fel. Egy komoly szándékkal induló ember nem így tesz fel kérdést mert már előre tájékozódik, hogy képbe kerüljön és utána fogalmazza meg, hogy ezt meg ezt a pontot nem értem az USA bevándorlási politikájában, segítsetek értelmezni. Aztán olyan gyerekes dolgokkal jössz, mint a dollár/font árfolyam, ami azt mondatja velem: úristen, ez hány éves, 8?
Nyugodjál bele, az amcsik jobban keresnek a briteknél. Persze nem a mexikói lapátos tróger jövedelmi viszonyairól beszélek.
Aztán még annak sem néztél utána, hogy miért nem kaphatnál vízumot. A nagykövettség oldalán, világosan le van írva, hogy MINDEN B vízumkérelem esetén bevándorlási/letelepedési szándékot feltételeznek! És azt ők NEM AKARJÁK! Márpedig ahhoz, hogy te ott legálisan dolgozzál, be kell vándorolnod. Munkavállalói vízumot akkor adnak, ha egy amerikai entitás azt mondja, hogy téged szeretne alkalmazni, más az USA-ban nem tudja ezt a munkát elvégezni, csak te. Ezt a vízumot nem is te intézed, hanem a jövendő munkáltatód akinek a bevándorlási hivatalnak bizonyítania is kell, hogy miért te kellesz nekik.
Na most akkor légy szíves írd le, hogy milyen feltételek állnak fönn és akkor elvetem azt a csúnya előítéletes gondolatom, hogy csak egy gyermekes álmodozó vagy, ne adj isten, egy illegális munkára ácsingózó lúzer.
Ha tévedtem és a feltételek nagy része adott, akkor drukkolok neked, itt lehet jó sokat dolgozni és jó munkával jó sokat keresni. Egy orvos barátom magánegészségügyben pl 250 ezret keres/év.
Nincs jó kedvem, mert baromi meleg van Galvestonban és a tenger vize is olyan meleg, hogy nem ajánlott belemenni a bakteriális fertőzés lehetősége miatt. Látod, itt sem minden fenékig tejfel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!