Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az amerikai kontinens miért...

Az amerikai kontinens miért olyan meseszép mindenben?

Figyelt kérdés

2023. júl. 21. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan meseszép mindenben.

Van betondzsungel, kopár sivatag, erdőirtás, végtelen szántóföldek GMO növényekkel, bányák, olajmezők stb.

De igazából baromi nagy területű, ha arányaiban nézzük, akkor Európa szebb.

2023. júl. 22. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Valamilyen nyelvtidás elérhető pár hónap alatt is ha szorgalmas, a többit meg majd a helyiek rendbe teszik!
2023. júl. 22. 21:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha az USA-ra gondolsz kikoltozes alatt, akkor eloszor feleseget/ferjet keress magadnak, akihez LEGALISAN tudsz kikoltozni. Utana itt beiratkozol egy ESL tanfolyamra es harom honap alatt tobbet tanulsz majd, mint Magyarorszagon ot ev alatt.

Az Amerikai kontinens nagy, es Kanada es Mexiko is Eszak-Amerikanak szamit.

Szerintem vannak nem szep tajai is, pl. a Death Valley kifejezetten ronda, meg ugy altalaban a High Desertek is.

Mexikoban gyonyoru Yucatan es az osszes piramis-kornyek, a Maya emlekek, a... nagyon szep helyek vannak.

Ha egesz Amerikara (Kozep- es Del-, egyutt) gondolsz, akkor szerintem Peru hegysegeinel nincs szebb.

2023. júl. 23. 04:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Főorvos haveromnak meseszép állást kínáltak . Köszi.

Ott én mindig migri maradok..

Itt Főorvos úr.

2023. júl. 28. 07:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem a kínai kontinens?
2023. aug. 2. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!