Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mit szerettek az Amerikai...

Mit szerettek az Amerikai Egyesült Államokban?

Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 20:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20: nem mindenhol van ingyen szatyor. 😀 Viszont a strand az ingyenes NY-ban, azt imádtam. 😀
2023. júl. 8. 10:30
 22/27 anonim ***** válasza:
Azért az ingyen műanyagszatyor ne számítson már civilizációs vívmánynak...
2023. júl. 12. 14:41
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam mind2parton,és az emberek közvetlensége,meg h ismeretlenek rád mosolyognak,az nagyon tetszett,de pl New Yorkban azért találkoztam boltban+hotelben is jó nagy bunkókkal-mind latino v!/Nem vagyok rasszista,de ez eléggé meglepett!/Imádtam,h a legtöbb boltban megkérdeztek,h vagyok,sokszor megdícsérték a tetkóim,de alapvetően imádom az angol nyelvet,jó v gyakorolni!:)Mindenhol finomakat ettünk,még a Subway is sokkal jobb,mint nálunk,de a legjobb gyorskaját egy vegasi óriási hotelben ettem!A new yorki éghajlat sokkal jobban bejött,mint a kaliforniai,igaz N.Y.ban ősszel voltam,Kaliforniábna meg nyáron,ami brutál meleg v,és bár skinny vagyok,végig izzadtam,mint egy ló,a zúgó légkonditól meg nehezen tudtam aludni,úgyh az se v jó megoldás!:/A lényeg,h sok jó dolog van az USÁban,de egy dolog van,ami számomra mindent elront,és emiatt nem vágyom vissza,h bármelyik idióta fegyverhez juthat,és ez számomra rémisztő,és egyáltalán nem biztonságos!
2023. júl. 13. 17:24
 24/27 anonim ***** válasza:
55%

#20 "autopalyan nincs jobbra tarts, jobbrol es balrol is elozhetsz, nem villognak le ha a belso savban mesz"

De van és nem egyszer láttam már, hogy valakit kivettek azért, mert campelt a belső sávban. És de villognak érte, ha ott campelsz, köztük én is. Semmi keresnivalója nincs ott az embernek.

Minden államban persze más a szabály, nálunk így van megfogalmazva:

"2010 Georgia Code TITLE 40 - MOTOR VEHICLES AND TRAFFIC CHAPTER 6 - UNIFORM RULES OF THE ROAD ARTICLE 9 - SPEED RESTRICTIONS

§ 40-6-184 - Impeding traffic flow; minimum speed in left-hand lanes

"(2) On roads, streets, or highways with two or more lanes allowing for movement in the same direction, no person shall continue to operate a motor vehicle in the most left-hand lane at less than the maximum lawful speed limit once such person knows or should reasonably know that he is being overtaken in such lane from the rear by a motor vehicle traveling at a higher rate of speed, except when such motor vehicle is preparing for a left turn.""

Tehát tarts jobbra, ha a mögötted lévő gyorsabb.

2023. júl. 15. 03:24
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

"-minden hazban van klima, igy az enyemben is, szoval nem kell tobbet vegigszedvednem a nyari esteket hanem tudok rendesen aludni"

Ja, tény, hogy a klímát ismerik, de 17 °C foknál fentebb nem is állítják. :) Konkrétan megfagyás van :D Főleg a mediterrán államokban lehet már attól megfagyni, ha elmész egy épület előtt :D

(Persze, ez ebben a formában általánosítás, de ami tény, hogy alapvetően sokkal intenzívebb a klímahasználatuk, mint nálunk.)

2023. júl. 17. 04:02
 26/27 anonim ***** válasza:
#25 Jajj, ne is mondd :D Most voltam Magyarországon látogatóba, én azt hittem, hogy megsülök a Tescoban meg az Auchanban :D Megszoktam a hideget és most melegnek tűnt :D Igazából ha boltban picit hűvösebb van, az nem is baj, de mikor étteremben meg múzeumokban nyomatják a 15 fokot, az már nekem is sok.
2023. júl. 17. 05:01
 27/27 A kérdező kommentje:
Aztán meg megy a csodálkozás a klímaváltozás miatt. Ezekkel éppúgy hozzájárulnak, mint az autók meg a füstokádó gyárak... :o(
2023. júl. 17. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!