Megéri 2 napra kiruccanni New Yorkba?
Péntek hajnalban repülök,este érkezek,szombat vasárnap New York forgataga,Bronx,Harlem,fáklyatartós szobor,tájm szkver(bocsi nem tudom jól leírni),múzeumok,little italia pizzázók.
Barátnőmmel mennék,megérné ez a kaland élménynek?
Esetleg gyors városnézésnek mit volna még jó megnézni?
Nem, mégpedig azért mert szerintem egy átlagos magyar fizuból nem éri meg ennyi napra venni egy repjegyet. Arról nem is beszélve, hogy ezekre nem elég két nap, mínusz az utazási idő.
6 Napot voltam ott, reggeltől estig kint voltam és így sem tudtam mindent megnézni/megtapasztalni amit akartam.
A szabadságszobor már önmagában LEGALÁBB egy fél nap, 1-1 múzeumban akár egy egész napot ott tudsz maradni, úgy, hogy nem láttál mindent, végigrohanva is van benne simán 3-4 óra pl a natural history museumban. Little Italia és a Times square nem hosszú 1-2 óra max, Bronx egy egésznap ha nem csak be akarsz rohanni és kirohanni onnan, harlam szintúgy. Ez legalább egy 4 napos program, de inkább több. Nem érdemes végigrohanni New York-on, hogy elmodhassuk, hogy voltunk ott.
2 napra Rómába sem éri meg, nemhogy new Yorkba…
Minimum 5 napra már igen, de inkább egy hét, 10 nap
Senki sem olyan hülye hogy 2 napra menjen ilyen útra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!