USA vagy Kanada nekem melyik?
A kérdés egyértelmű, hol élnél szívesebben, miért?
Hová könnyebb vízumot kapni (és egy személyes hol lenne könnyebb rendőrnek lenni?) ?
*nekeD
:D
Azért Kanadávan sincs mindenhol hideg!
Úgy értem hasonló mint itt pl:Torontóban.
Szerintem Kandaába könnyeb kijutni.
Ha szereted ha télen van hó akkor sztem Kanada jó hely.
En az USA-ban elek es nem szeretnek Kanadaban elni. USA-ban valtozatosabb az eghajlat es egyszeruen jobb szamomra minden. Nem arrol szol, mint Kanada, ami az USA arnyekaban el. Valahogy nincs sajat kulturaja, de amugy a kanadaiak nagyon buszkek es hazafiasak. Amugy baratsagos emberek, de ok ki is mondjak, hogy azert ilyenek, mert kanadaiak es valahogy nekem ez a bekepzeltseguk nem szimpatikus. Meg a kaja szamomra jobb az USA-ban. Valamilyen szinten bizonyos kanadai reszek kozelebb allnak Europahoz kultura tekinteteben amugy.
Kanadaba konnyebb vizumot kapni. Rendor viszont nem lehetsz csak ugy hipp-hopp sehol sem. Ahhoz allampolgarsag kell.
Nekem mindkettő bejön:D Kanadába könnyebb kijutni és Toronto meg Ottawa szép hely(biztos):D USA-ban meg sok a híres ember,tv-műsor..stb.
De ha választani kéne,akkor Kanada(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!