Mennyire jellemező ez az amerikai életre?
Régi álmom az amerikai élet, és szeretném feltérképezni előre, hogy való-e nekem. Ami a legjobban zavar, az a munkához való hozzáállás. Itthon 27 évesen van 21 nap szabim egy évben, 2 hét betegszabim, és egyébként sem kell megszakadni a munkában, túlóra nincs. Úgy hallottam, hogy az USA épp az ellenkezője. A legtöbb helyen csak pár nap szabit adnak, és az a dicsőség, ha még azt sem veszed ki.
Ez a munkamániás hozzáállás mennyire jellemző az országra?
Motiváltnak és szorgalmasnak gondolom magam, de ez a kényszer-munkamánia nagyon nem tetszik. Nem szeretném, hogy kint rosszabb legyen a munka-magánélet egyensúlyom.
Szívesen olvasnám mások tapasztalatát a témában. Előre is köszi a válaszokat!
ui. 27 éves vagyok, szoftverfejlesztőként mennék ki 6 év tapasztalattal és BSc diplomával.
Alapvetően én is ezt hallottam, kevés szabadidő, kevés szabadság, sok munka.
Aztán biztos ott is változó, elvégre egy hatalmas, több államból álló országról van szó.
Altalaban 2 het szabadsagot adnak es az evek multaval kapsz tobbet is. Erre nincs szabaly, cegtol fugg.
Szoftvermernokkent nem oraberben dolgoznal hanem fix fizetesert, ami azt jelenti hogy eloszeretettel adnak annyi munkat amit tuloraval tudsz csak befejezni. Mivel a fizetes fix, ezert nem kapsz tobb penzt ha tulorazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!