Vajon eltörlik valaha a covid oltást az USA-ba való belépés feltételei közül?

Engem hidegen hagy. Azt vettem eszre a legutobbi utamnal hogy lenyegesen kevesebben voltak az europabol USA-ba tarto jaraton mint korabban.
En allampolgar vagyok, igy tolem nem kertek oltast.
Talan annyi lenne erdekes hogy hogyan valtoznanak a jegy arak ha valtoznanak. Olcsobbak lennenek mert tobben tudnanak utazni es tele lenne a gep, vagy dragabb lenne mert a megnovekedne az igeny, ezert felnyomnak az arakat?

#5 és akkor mi van?
#6 ha ilyeneket állítasz, legalább linkelj valamit ami alátámasztja

#7 Azt, hogy Orbán, meg Gates a következő pandémiáról beszélt, szerintem te is megtalálod egy sima Google kereséssel. Ismerd meg a világot, amiben élsz.
2 alap dokumentumfilm:
Lásd, hogy nagyon is valós a helyzet, 2 hivatalos forrás a dologról:
EU parlament:
Új világrend nemzetközi konferencia 2015:
A tv-ben meg a rádióban komplett adások tucatja mutatja be a helyzetet.
Tv:
Rádió:
Itthagyom a YGL diákok listáját, fusd át, ki kicsoda és mennyire kottyintotta el a jövőt. Ez konkrétan Orbán osztálya.
A távolabbi jövőre nézve, a videóban megtalálható a Global Future 2045 kongresszus, érdemes megtekinteni.
Ennyi gondolom elég bizonyítéknak, hogy nem baromságokat beszélek.. Már rég illene mindenkinek tudni ha nem is az egészet, de jó részét.

attól hogy idexarsz 1235 linket még nem lesz igaz xd
de tessék én is tudok linkelni bizonyítékot arra hogy lapos a föld:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!