Miskolcon melyik jó utazási iroda egyéni út előkészítésében?
estát, biztosítást, repjegyet magadnak is tudod intézni, meg persze programokat is keresni. Az estánál nagyon egyértelműen le van írva ki kaphat és ki nem, nekem kb. 1 nap alatt meg is jött.
Repjegynél arra kell figyelni, ha esetleg az USA-n belül is repülsz, tehát át kell szállnod, hogy arra min. 2 (e inkább több) órád legyen átszállni, mert újra végig kell menned kb az összes ellenőrzésen, kikérdeznek mielőtt beengednek az országba, vám stb. Én úgy utaztam anno (nem én foglaltam a saját jegyem, nekem más intézte), hogy 1 óránk volt átszállni. Az kb esélytelen volt. A hatalmas Boeingről mire lejutottunk volt csak kb 20 perc. Utána átrohanni a világ egyik legnagyobb repterén. Mondanom se kell ,hogy nem értük el a csatlakozást és csak mázlink volt, hogy ingyen át tudtak foglalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!