Az amerikai házak zuhanyzóiban általában miért nincs kézi zuhany fej?
gégecsővel!
megnéztem jó pár házbemutatós videót, de csak ritkán mutattak olyat amiben volt mi az oka?
Mindenkinek olyan a furdoszobaja, amilyenre keri, hogy csinaljak. Nekem van itthon, mindket furdoszobaban, pedig csak en vagyok magyar, a ferjem tobbedik generacios amerikai, de a szuleinel is van mindenhol.
A szallodakban es az olcso piti alberletekben a legolcsobb megoldas ha nem csinalnak kezi zuhanyfejet. De pl a napfogyatkozaskor aludtunk a Holiday Inn-ben, ami egy erosen also-kozepkategoria, es megis volt kezi zuhany.
Azert, mert megneztel szaz videot az interneten, azert meg ne altalanosits a 320 millio haztartasra.
Irtam: azert nincs, ha nincs, mert az a legolcsobb, ha nincs.
De akinek van ra 50-100 dollarja, azok mind megveszik inkabb.
És nincs rá 11,01 dollárod, hogy vegyél egy kézi zuhanyfejet? Ha a legolcsóbbat veszed, akkor 12 dollár alatt megkapod az Amazonon.
De, ha a legdrágábbat választod, akkor sem sokkal több. Ennyire sóher nem lehetsz :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!