Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Megkaptam az esta utazasi...

Megkaptam az esta utazasi engedelyt az usaba de azt olvastam valahol,hogy visszavonhatjak barmikor,ez igaz es ha igaz milyen esetekben vonjak vissza?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 15:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Sőt! Ha pl. érkezéskor a bevándorlási tisztnek -valamiért- nem vagy szimpi, akkor már a reptéren is visszafordíthat és jössz haza a következő géppel.

Kétszer is láttam már ilyent, Atlantában és N.Y-ban.

2022. nov. 15. 15:33
 2/15 A kérdező kommentje:
Es akik ezt ellenorzik mindennap ujra at ellenorzik az utazasig az engedelyemet?
2022. nov. 15. 15:35
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Arra egy nagy csapat kellene, hogy minden nap minden kérelmet ellenőrizzenek. Nem tartom valószínűnek. Azt inkább, hogy ha a szolgálatoknál felmerül egy gyanús figura, akkor ők valahogy jelzik, hogy nem kellene beengedni. Vagy nem, be tud lépni az országba, de kiemelten nyomon követik minden levegővételét.
2022. nov. 15. 15:41
 4/15 anonim ***** válasza:
Mint írtam "érkezéskor".
2022. nov. 15. 15:41
 5/15 A kérdező kommentje:
Akkor nincs ra esely de ha van akkor miaz?
2022. nov. 15. 15:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Bocs, de nem értem, hogy min stresszelsz??

Vagy van valami a háttérben ami itt nem publikus?

(Ha akarod írd meg privátban.)

2022. nov. 15. 15:59
 7/15 A kérdező kommentje:

Nincsen nem stresszelek csak nem akarok elutasitasrol szolo emailt kapni valamelyik nap.

(Kb februarba utazok)

2022. nov. 15. 16:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért kapnál, ha nem csináltál semmi stiklit és nem folyik semmiféle eljárás ellened?

(Avagy nem jelent fel valamelyik ismerősöd, hogy pl. kint akarsz maradni.)

2022. nov. 15. 16:05
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem folyamatosan és minden nap ellenőrzik, hanem vannak rá mindenféle algoritmusok, amik szúrópróbaszerűen működnek.

De ahogy az 1-es említi, akár kint, érkezéskor is visszafordíthatnak, ha az immigration officer kockázatosnak ítéli a beléptetésedet.

2022. nov. 15. 16:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Csak itthon folyik eljaras gyanusitott vagyok de nem lesz belole komolyabb ugy de ha nem tartoztatnak le vagy nem kovetekel komolya buncselekmenyt nem szamit
2022. nov. 15. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!