Az USA-ba valóban nem lehet beutazni Sputnyik oltással?
Elvileg a neten mindenhol azt olvastam, hogy azzal semmiféle képpen sem lehet beutazni. Csak azesetben ha illető felvesz még legalabb 1 ott is elfogadott oltást.
Kb 20 nap kintartózkodásról van szó. Munkaügyben, de többen mennénk és van néhány kulcs ember akinek csak 1 Sputynik oltása van. (Nem én szervezem, csak hallottam hogy emiatt akár füstbe is mehet az egész út.) ugy tudom december vége-január első fele lenne az út.
Én már voltam kint és annyira nem bánnám, ha ez most elmaradna.
Két dózisos nyugati oltás mellett egy sputnik az oké. Egy dózisos mellet is oké. Szóval
2pfizer+1sputnik utazhat
1jansen+1sputnik utazhat
2sputnik+1pfizer nem utazhat
Ha most ráadat a sputnikra egy jansent akkor leghamarabb 15nap múlva utazhat.
A reptéren dolgozom, nincs kibúvó, nincs kisasszony csak most az egyszer. Az atyaúristen is odatelefonálhat, ha nincs meg az elfogadott oltottság, nem utazhat.
Még valami
1sputnik+1pfizer szintén nem jó
Köszönöm a vàlaszokat, mind hasznos volt, kivéve a màsodik.
Neki üzenném, hogy válaszadàs előtt értelmezze a kérdést.
Nekem egyébként sem Sputynik oltásom van, hanem 2 Pfizer, úgyhogy magam részéről nincs is kinek miért reklamálnom, plusz írtam is, hogy nem feltétlen szeretnék utazni, ezért nem bánom ha emiatt ez mégis meghiusul.
Többeknek van Sputynik oltásuk a kollegàk között és van, akit nem fogunk tudni pótolni, mert a legtöbben bizony most nem fogják felvenni emiatt az oltást.
Utolsó, köszi a válaszokat. Olvastam hogy kell egy elfogadott oltás, de akkor ezek szerint nem mindből elég az 1+ oltás.
A Sinopharmot egyébként elfogadják? Mert az első azt írta hogy azt sem, de mintha aztbolvastam volna higy azt már elfogadjak.
Nincs mit értelmezni a kérdésen, ugyanis kétféle ember van csak.
Aki utazik, meg aki a hülye oltása miatt otthon marad.
Na csááá.
Én sem tudtam, de kell!
Teljes oltottság, ami minden oltásnál mást jelent. (Pl Pfizerből 2, Jansenből 1.) de a Sputynyikot nem fogadják el, csak ha mellette valamiből van teljes oltottságod.
9: Itt azt írják, hogy negatív tesztet is elfogadnak:
Legalábbis hogy ha turistáskodni mész. De nem hiszem, hogy akkor dolgozóknak kellene oltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!