Kiskorúnak kell vízum Amerikába?
Figyelt kérdés
Nem csak kiutazni, hanem ott lakni a családjával.2010. szept. 22. 13:40
11/15 anonim válasza:
Ha távoli rokon, akkor nem tud segíteni... max annyiban, hogy elszállásol, ha ott nyaralsz, vagy ha ott tanulsz, megengedi hogy lakj nála..
De letelepedésben nem tud segíteni
12/15 A kérdező kommentje:
Légyszíves, kedves idegenek, ne legyetek ennyire negatívak! Igen is megfogom kapni a vízumom, lesz állásom nemis akármilyen. Én egy pozitív gondolkodású ember vagyok, és általában összejön amit eltervezek. Tudom hogy nehéz megkapni, de ha diákot ha simát, valamelyik vizumot megfogom kapni mert akarom!! Sajnos anya nem nagyon akar:S de én úgy vagyok vele hogy most igy 14 évesen is kimennék egy bőrönddel...
2010. okt. 4. 16:55
13/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. okt. 4. 16:56
14/15 anonim válasza:
de én úgy vagyok vele hogy most igy 14 évesen is kimennék egy bőrönddel...
Ez nagy felelotlensegre vall pedig...mehetnel az utcara egybol. Talan befogadna egy 13 tagu kinai vagy mexikoi csalad es elhetnel csotanyok meg patkanyok kozott. Na, az lenne a szep kis elet. 100-szor rosszabb lenne, mint Mo-n. Varj, amig adodik alkalom. En is kisgyerek korom ota ki akartam jonni, ki is jutottam, de nem 14 evesen vagtam neki a semminek. Ilyen hulyesegeken ne gondolkozz.Nem realis.
15/15 anonim válasza:
Ja, es nem negativ vagyok, csak van realitas-erzekem es ismerem az amerikai bevandorlasi rendszert, mivel en is atmentem rajta. Szoval ez nem ijesztgetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!