Amerikába költözés?
Figyelt kérdés
Mar nagyon fiatal korom ota vágyok az usaba. Vonzz az ottani elet, a latvanyosagok, ugy minden. Tudom, vannak hatranyai, arra most nem vagyok kivancsi. Hanem leginkább arra, hogyan tudnek legalisan kikoltozni. Meg nagyon messzi terv, erdekelne, hogy 10-20 akar 30 ev mulva valtozni fognak ezek a szigoritasok? Kell zoldkartya es vizum ugye, nagyon nehezen lehet megszerezni. Am nekem van egy '' tavoli'' csaladtagom, papam testvere, ok a csaladjukkal elnek nagyon regota odakinn. Meg lehetne oldani veluk, h legalisan eljek odakinn? Hiszek magamban, hogy egyszer kint fogok elni, es nem tantorit el a negativ velemeny, tényleg erre voltam csak kivancsi.2022. júl. 15. 19:56
11/12 anonim válasza:
10. Itt is volt olyan, aki a Bering szoroson átcment vonattal kamcsatka felől... 😂
12/12 anonim válasza:
"USCIS uses the 90-day rule, which states that temporary visa holders who marry or apply for a green card within 90 days of arriving in the United States are automatically presumed to have misrepresented their original intentions."
Szóval, ha bele is szeretsz a szomszédba, ne vedd el 90 napon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!