Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kutyákkal hogyan utazhatnék...

Kutyákkal hogyan utazhatnék USA-ba?

Figyelt kérdés
Kaptam egy remek lehetőséget Pittsburghben, ahova akár mikor költözhetnék is. A házat már kinéztem, mehetnek a kutyák, viszont innen nem tudom, hogy juttassam ki őket magammal. A repülő “poggyásztere” kizárt, 2 rotiról van szó, meg egyébként sem tenném ki őket annak a körülménynek. Van olyan légitársaság, ahol felengedik őket utastérbe? Vagy komp akár. Az, hogy nem mennek velem nem opció, akkor inkább én maradok.

2022. jún. 18. 21:17
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
91%

KAMU!

Ha ennyire penge lennél, hogy amerikai melót kapsz, akkor pontosan tudnád, hogy ezt a követségen kérdezd, vagy rákeress a neten.

2022. jún. 18. 21:29
 2/26 A kérdező kommentje:

Írtam nekik már, néztem a szabályzatot, de nem egyértelmű. Neten is rákerestem, de kb 10-ből 10 mást mond. Viszont sokan a csomagteret mindják, ami kizárt.

Arról szó nem volt, hogy melót kapok amúgy….

2022. jún. 18. 21:35
 3/26 anonim ***** válasza:
13%
Ez nem az Alaszkás csaj, csak most más kérdéssel próbálkozik? XD
2022. jún. 18. 21:36
 4/26 anonim ***** válasza:
87%
Biztos lehet valahogy mert emlékszem anno egy ismerosomek amikor költöztek haza Ausztráliabol akkor külön hozattak haza a kutyajukat, nagytestű ő is, emlekszem meselte hogy többször leszallt a kutyákkal a gép, kaptak enni, inni stb 3 nap alatt érték haza szóval biztosan akkor, odafele is megoldhato
2022. jún. 18. 21:38
 5/26 anonim válasza:
100%

3.-ra.

Azt nem tudom, de meló nélkül HÁZAT keres az USA-ban, angolul nem tud keresni az amerikai hatósági oldalakon/e-mailt írni a követségnek.

De komolyra fordítva. Repülővel csak csomagtér. Vagy privát gép. De elmondom, hogy sok hajón is csak a csomagtérben utazhatnak.

2022. jún. 18. 21:40
 6/26 anonim ***** válasza:
35%

Hát ez érthető okból van így szerintem. El tudod képzelni egy hosszú repülőúton, hogy pihennél, aludnál a kutya meg ott ugat, vonyít az utastérben? Nem beszélve arról, hogy büdös. Hát én magam vágnám ki a kutyát a gépből, a gazdájával együtt.

Én azt is ellenzem, hogy éttermekbe, bevásárlóközpontokba, szállodákba beengedik a kutyákat. Túl van tolva már ez a kutyabarát téma mindenhol.

2022. jún. 18. 21:56
 7/26 anonim ***** válasza:
76%
Francokat budos, én meg téged dobnalak ki..
2022. jún. 18. 22:18
 8/26 anonim ***** válasza:
76%

5-nek

Egyes amerikai repülőjáratokon fent lehet az utastérben kutya is, de meg van szabva, hogy egy útvonalon hány kutya lehet ( ha jól tudom 1 nagytestű, és 2 kistestű kutya)

A kutyák nem büdösek ha a gazdi megfelelően gondskodik róluk.

Csak neked mondom: Kutyák sokkal inkább tudnak viselkedni, mint a gyerekek. Gyerekek miatt sem tudsz aludni, hangosak, kiabálnak, nem tudnak viselkedni. Én személy szerint szívesebben utaznék vagy mennék olyan szállodába hol kutyák mehetnek, de gyerekek nem.( tisztelet a kívátelnek, mert vannak még jó szülők akiknek a gyerekük jól van megnevelve)

2022. jún. 18. 22:36
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Tv maci... 😁
2022. jún. 18. 22:54
 10/26 anonim ***** válasza:
37%

Na igen, ez jellemző. Általában a kutyabolondok egyben gyerekgyűlölők is. De miért? Azért mert ő kutyát tart gyerek helyett? Szerintem egy gyereknek több létjogosultsága van egy utastérben, hotelban, étteremben, áruházban lenni, mint egy kutyának.

Csak hát amíg ez az őrűlt kutyakultusz uralkodik, hogy sokan kutyát tartanak gyerek helyett, addig mit várunk?

2022. jún. 18. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!