Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha kiutaztam Alaszkába és a...

Ha kiutaztam Alaszkába és a vad erdőségben építek egy faházat,majd ott élek, honnan fogják észrevenni hogy én nem repültem haza és az Usa-ban maradtam?

Figyelt kérdés

Azt se tudják hol keressenek.Beutazok new york-i kirándulásra, majd míg érvényes a vízumom elutazok Alaszkába.De Anchorageből már nem nemzetközi járattal utazok be a szárazföld belséjébe, a vad Alaszkába, hanem megkérek egy helyi Sztívönt,hogy vigyen már el a kétüléssel gépével.Előre kinézném a helyet ahol esetleg tó is van,a hidroplannal le tudna szállni.Mivel sok alaszka kanadai túlélő műsort megnéztem,tudnám hogy építsek házat, és egyszerű bútorokat.vadat tudnék fogni, meg halat, zöldséget meg termelnék az itteni nyáron, ami majdnem olyan meleg mint Európában.

Ha így csendesen, magányosan élek, esetleg pár helyivel vegyülök néha a közeli faluban a helyi ivóban, megtalálnának a bevándorlásiak vagy ettől már nem kéne tartanom?

Ezenkívül kisebb bevételre még vadászatból szereznék pénzt, errefelé a prém az nagyon jól fizet.Abból tudnék télre gyümölcsöt meg egy kis vitamint venni.

2022. jún. 15. 12:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

Először is. Ha él egy unokatestvéred Anchorageben, miért nem őt kérdezed?

Egyébként meg rengeteg olyan "apró" probléma felmerül, amire innen nagyon nehéz válaszolni.

2022. jún. 15. 13:29
 12/20 anonim válasza:
89%

Prémvadászat kérdező?

Fegyvert honnan veszel? Még Alaszkában is igazolnod kell, hogy USA állampolgár vagy.

Kinek adod el a prémet? Engedélyköteles a vadászat.

És mivel igazolod magad? Nyomtatsz a netről USA jogsit?

2022. jún. 15. 13:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Vadászni?

Aha, csakhogy nem lehet akárkinek, akárhol, akármikor, akármire vadászni!

A területnek tulajdonosa van, ha más nem, az állam.

Erdőben lehet nem vennének észre, de ne akarj "előkerülni".

Kilövési kvóták is vannak, azt hogyan "szerzed" be?

Amikor el akarod az állat "ciháját", gondolod nem kérdezik meg egy "ismeretlentől" hogy honnan van?

2022. jún. 15. 13:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

New York-ból nem megy hidroplán Alaszkába. Még nagy gépből is kevés van, amelyik leszállás nélkül teszi meg a neki 8 órás utat.

Pár százezer forint lenne a bérlés, és esetleg a pilóta érdeklődni fog utánad, mert nem szeretne börtönbe kerülni miattad.

2022. jún. 15. 13:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Sztívön :D Jó gazdag lettél. Eddig a Bering-szoroson akartál átúszni, aztán Mexikóból átrepüli, most már New Yorki kirándulás. Ejjha.
2022. jún. 15. 14:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
az összes trollkodó mindig "épp ma" regisztrál... Ez alap! :-DDD
2022. jún. 15. 15:32
 17/20 anonim ***** válasza:
A mariska beszerzését már sikerült megtudnod? :-D
2022. jún. 15. 15:32
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Ha bemész a közeli településre kajáért,egyből kiszúrják hogy idegen vagy.
2022. jún. 15. 15:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha trollkodsz, akkor előtte néznél utána.

1. Alaszkában már minden lakható vadont megvásároltak, nem nagyon tudnál hol letepeledni.

2. Olyan, hogy önfenntartó életmód nincs. Nem, nem fogsz tudni elszakadni a társadalomtól, mivel ígyis-úgyis adóznod kell, még akkor is, ha 0 bevételed van.

2022. jún. 16. 09:04
 20/20 anonim ***** válasza:

Gondolkodás kb. 0?

Mit gondolsz, mennyi dolgot vihetsz magaddal Stíven gépén?

Steven elvisz, pucér fenékkel (jó: fel vagy öltözve) kirak.

Mit gondolsz, mondjuk mit kezdesz ott 20kg. szerszámmal, meg hát legalább 1 heti kaját is kell vinned, víz meg benn a vadonban nincs, ha part mentén tanyáznál le, tüzet gyújtasz 2 nap múlva megkérdezi valaki: mit tetszik itt csinálni?

Lökött ember! Gondold végig megérkezés után mit kell csinálni, mi kell hozzá, képes vagy-e rá.

Minden Alaszka lakó fegyverrel jár, mert nem lennél magányos, vannak ott nem szelíd állatok is.

Hogy jutsz fegyverhez? És így tovább....

Á... Kár beléd a szó.

2022. jún. 16. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!