Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi lehet a max. Súly a...

Mennyi lehet a max. Súly a bőröndnél aminél még nem kell fizetni? És mennyit kell fizetni kg. -ra?

Figyelt kérdés
Ferihegyről Londonba, onnan pedig Los Angelesbe utazok. Van olyan aki mostanában utazott és esetleg "friss" infókat tud? Régebbi évek is jó!!!! Azt hiszem Malév 20kg bőrönd, 5kg kézipoggyász?!! De javítsatok ki ha már nem!!!
2010. szept. 18. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
minden légitársaságnál vannak eltérések, ezt csak tölük tudod pontosan emngézni, midnig fent van a honlapon. kb 20 szokott lenni
2010. szept. 20. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Én kb. 2 hete mentem a Bp-Brüsszel-Chicago-Las Vegas útvonalon. Odafele a teljesen telepakolt nagybőrönd 15 kg volt. Visszafele sem volt több 17kg-nál, pedig teljesen tele volt.

Visszafele megszenvedtem a dolgot, hogy az ajándékokat hogy pakoljam be(nem a súly volt a probléma, hanem a hely), de szerencsére ki tudtam használni azt, hogy ugye nagybőrönd feladva, kézipoggyász(kisebb bőrönd) + hátizsák. Szóval a repülőn 2 táskám volt, ami teljesen szabályos. Egyébként a kézipoggyászt nem is nézték(mérni meg pláne nem mérték).

2010. okt. 19. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!