Melyik budapesti utazási irodát ajánlanátok az USA-ba való kiutazáshoz?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 14:28
1/18 anonim válasza:
Internet tours. Árul repülőjegyet is, szállást is.
4/18 A kérdező kommentje:
Voltam már kint, de akkor nem én intéztem. És emlékszem, hogy az utazási iroda, amivel akkor mentünk mindent tökéletesen megszervezett.
2022. máj. 4. 15:09
5/18 anonim válasza:
tehát komplett, vezetett túrára gondoltál? mert a kérdésedben csak kiutazást említettél...
Nézd meg a Fehérvár Travel weboldalát. Nekik vannak mindenféle ilyen tengerentúli útjaik...
6/18 A kérdező kommentje:
Egy ismerősömhöz megyek ki, mint múltkor. És emlékszem, hogy az iroda a repjegytől kezdve az ESTA-ig mindent elintézett. Ilyesmit szeretnék most is. De nem vezetett túrát.
2022. máj. 4. 15:48
7/18 BeefEater válasza:
Ehhez miért kell utazási iroda? Az egész ESTA + repülőjegy vásárlás megoldható egy óra alatt.
9/18 anonim válasza:
Nem csak hogy egy óra alatt elintézhető, de jóval olcsóbb is. Minek fizetnél 50-70 dollárt az ESTA-ért, ha 14 dollár, amikor magad csinálod.
Persze ha nem tudsz angolul akkor talán meg lehet érteni. Vagy ha a pénz nem számít.
10/18 anonim válasza:
"az iroda a repjegytől kezdve az ESTA-ig mindent elintézett"
Akkor miért itt érdeklődsz és nem a jól bevált irodádnál??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!