Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyibe kerül (het) egy...

Mennyibe kerül (het) egy repülőjegy Detroit-ba?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nem egy egyszerű kérdés,ugyanis nem adtál meg semmi információt azon kívül,hogy Detroit-ba...

Javaslom,hogy pl. nézd meg a www.pelikan.hu oldalt,és ott magadra tudod szabni az egész utat. (mikor,mennyi időre,retúr,vagy sem,melyik detroit-i repülőtérre,stb.) Nagyon egyszerű,sok sikert! :)

2010. szept. 17. 01:23
 2/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :D
2010. szept. 17. 14:32
 3/3 Cívis Júzer válasza:

A www.flugbuchung.com oldalon megnéztem Neked, október 23.-i indulással és 30.-i visszarepüléssel, túrista osztályon.

A Delta 606 EUR-ért, az Air France 630 EUR-ért visz el oda-vissza, az összes létező reptéri illetékkel, kerozinpótdíjjal, biztonsági vizsgálati pótdíjjal együtt. Ha később kell utaznod, akkor olcsóbb jegyeket is találsz.

Általában: minél korábban fizetsz, annál olcsóbb a jegy. Én pl. július végén utaztam az EVA Airlines-szal Bécsből Brisbane-be (Ausztrália). A jegyet márciusban foglaltam le és fizettem ki, a teljes költség economy osztályon oda-vissza 317ezer HUF volt. Ugyanez a jegy július elején már 590ezerbe került!!

2010. szept. 18. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!