Mennyibe kerül (het) egy repülőjegy Detroit-ba?
Ez nem egy egyszerű kérdés,ugyanis nem adtál meg semmi információt azon kívül,hogy Detroit-ba...
Javaslom,hogy pl. nézd meg a www.pelikan.hu oldalt,és ott magadra tudod szabni az egész utat. (mikor,mennyi időre,retúr,vagy sem,melyik detroit-i repülőtérre,stb.) Nagyon egyszerű,sok sikert! :)
A www.flugbuchung.com oldalon megnéztem Neked, október 23.-i indulással és 30.-i visszarepüléssel, túrista osztályon.
A Delta 606 EUR-ért, az Air France 630 EUR-ért visz el oda-vissza, az összes létező reptéri illetékkel, kerozinpótdíjjal, biztonsági vizsgálati pótdíjjal együtt. Ha később kell utaznod, akkor olcsóbb jegyeket is találsz.
Általában: minél korábban fizetsz, annál olcsóbb a jegy. Én pl. július végén utaztam az EVA Airlines-szal Bécsből Brisbane-be (Ausztrália). A jegyet márciusban foglaltam le és fizettem ki, a teljes költség economy osztályon oda-vissza 317ezer HUF volt. Ugyanez a jegy július elején már 590ezerbe került!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!