Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha Alaszkába repülünk nyáron...

Ha Alaszkába repülünk nyáron 2 hetes kirándulásra,ha eltévedünk a Denali nemzeti parkban,nem fognak minket keresni,és utána azt csinálhatunk ott amit akarunk?

Figyelt kérdés

10 Magyarországnyi területen él, kb 800 ezer ember,a városokat leszámítva, több 100 km egy egy falu az erdőkben,hegyekben.Mi júniusban megyünk párommal, és még egy házaspárral Alaszka felfedező kirándulásra,Denali nemzeti park, yukon folyó környéke, régi aranyásó lelőhelyek.

Ha itt eltévedünk, véletlen, és nem jelentkezünk később a repülőtéren, keresni fognak minket?

Vagy úgy lesznek vele, ha akarunk majd előkerülünk?

Sok-sok tv túlélő műsorban mutatták hogy emberek évek,évtizedek óta élnek ilyen hatalmas hegyek, erdők közepén,és néha ha nem keresné vagy találná meg őket egy tv stáb, senki nem is tudna róluk.Ezeknek egy része olyan turista, aki csak úgy,véletlen, eltévedt és ott maradt élni?

Ha a bankkártyám tele van töltve, ha kikeveredünk az erdőkből pár hónap múlva,és valami közeli településen veszünk valamit,akkor se figyelnének fel ránk?

Utána mennék vissza az erdőbe.

2022. márc. 16. 10:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Arra figyelj, hogy ha vonattal mégy, nem fog szólni a kalauz, amikor Szibériába érsz. A Bering-tengeren csak átúszni tudsz. Jobb, ha Mexikó felől ejtőernyővel siklasz be az usákokhoz.
2022. márc. 16. 13:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igyekezz, mert olvastam, hogy az oroszok kérik vissza Alaszkát. Az oroszoknál meg nincs sétafika ide-oda.
2022. márc. 16. 14:17
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
A múltkor még szörfdeszkán akartál véletlenül átsodródni Európából New York-ba. Az a kaland hogy sikerült?
2022. márc. 17. 01:51
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
Ott bukik az egész, hogy utána a legelső igazoltatáskor kiderülne, hogy nincsenek megfelelő papírjaid. Egyre pocsékabb troll kérdéseket írsz ki kérdező.
2022. márc. 17. 09:48
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
#14: még arra se ügyel, hogy legalább egy morzsányit hitelesebbre fogalmazza a kamusztorikat... :_D
2022. márc. 17. 10:09
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem egy olyan eset volt, hogy körözött bűnöző azon bukott le, hogy kártyával fizetett.

Kezd el orosz nyelvet tanulni, mert hamarosan Владимир Владимирович Путин Национальный парк lesz a neve.

2022. márc. 17. 10:13
 17/19 anonim ***** válasza:
50%

15:

Szerintem olyan szinten mentálisan beteg a srác, hogy már azért írja ki ezeket legalább ennyi minimális szociális élete legyen és ne csak a hangokkal a fejében beszéljen.

2022. márc. 17. 10:14
 18/19 anonim ***** válasza:

#17: nem kezdtem analizálni, eddig sima trollnak tartottam... :-D

De könnyen lehet, hogy az van, amit írsz....

2022. márc. 17. 10:24
 19/19 anonim ***** válasza:

18:

Ha csak pár alkalommal trollkodott volna akkor én is azt mondanám sima troll, de már nem tudom hány hónapja tolja ezt.

2022. márc. 17. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!