17 évesen Covid oltás nélkül beengednek az államokba?
Eléggé igyekeztem utánajárni ennek a témának, de sajnos nem találtam elég infót, ezért fordulok hozzátok ezügyben. Úgy néz ki, hogy megyek meglátogatni a rokonokat NY fele viszont egyenlőre nem vagyok beoltva. Eddig azt láttam, hogy 18 év felett kötelező a vakcina, de gyermekekre is ez vonatkozik? A Turkish Airlines-t néztem ki, ahol ezen felül azt láttam, hogy oltás nélkül kell egy napnál nem régebbi PCR teszt. A kérdés inkább az Államokra vonatkozik.
Köszönöm a válaszokat!
17 évesen az emberek többségének már megjön a józan esze, és beoltatja magát.
Neked nem jött meg. És még a beutazási szabályokat sme vagy képes önállóan értelmezni.
Ha nem kellene szülői beleegyezés, már be lennék oltva. De nem kérek az okításodból, ha nem tudsz egy építő választ adni, ne válaszolj!
Te is aztán egy értelmiségi lehetsz.
Közben meglett a válasz.
18 év alatt be lehet utazni az USA-ba oltási igazolvány nélkül. Ha esetleg valakit még érint
1-es, hozzád (is) szól pár mondatot Dr. Robert Malone (mRNS-feltaláló, aki egyébként be van oltva):
4
Dr. Robert Malone NEM feltalálója a mRNS-vakcináknak, hanem a hamis covid elleni gyógyszerek forgalmazójaként és vakcinák elleni hamis hirek terjesztéséért beperelt, és az orvosi diplomájának felfüggesztésének a folyamatában levő, egy lovasfarmon élő, mentálisan beteg ember.
Kérdező: nem, nem fognak beengedni, mert az oltás 12 éven felülieknek kötelező. Csak szólok, hogy nem fogadják el az orosz és a kínai vakcinákat.
Az, hogy a török légitársaság egy gyorsteszttel vakcina nélkül felenged a gépére, az nem jelenti azt, hogy az USA bevándorlási tiszt nem fordit majd vissza.
Azt a kis nüansznyi problémát meg sem említem, hogy 18 év alatt nem igazán jelentkezhetsz ESTA-ra, szülői kitöltés nélkül. Ha pedig a szüleid kitöltik az ESTA-t, akkor látni fogják a vakcina-kötelezettséget is.
Kedves #6os,
A szülői kitöltés nem akadály.
Továbbá be lehet utazni 18 alatt oltás nélkül.
"Kiskorúak utazása: 18 éves kor alattiak a kivételi körbe tartoznak, így beutazhatnak oltási igazolás nélkül is az USA-ba, amennyiben 2 éves kor felett 1 napnál nem régebbi a választott légitársaság által előírt negatív Covid-19 tesztet bemutatnak."
Javasolom, hogy inkabb az USA oldalain nezelodj informaciok utan, ha mar ennyire okoska vagy. Az, hogy a magyar konzuli szolgalat mit ir, arrol a bevandorlasi tisztek nem szoktak tudni. Ok a CDC es a kormany szabalyait tartatjak be, es visszaforditanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!