Ha Kanadába megyünk Whitehorse Dawson city aranyláz túra útvonalra kirándulni és túra közben áttévedünk Alaszkába fog ott valaki szólni hogy már Alaszkában vagyunk?
Több ezer km-en egy vagy kettő hivatalos határátkelő van, de ott is előre meghatározott időben állnak csak a határőrök.Ha mi túrázunk Dawson city környékén és eltévedünk majd pár nap túrázás után azt vesszük észre hogy Fairbanks 10 km, akkor mit tudunk csinálni?
Helyiek jelentik a sünöknek hogy idegen túrázók tévedtek a környékre,és kocsival visszavisznek minket a Dawson city környéki hegyekbe?
Aki volt már aranyláz útvonal túrán hogy boldogult ott a tájékozódással?
Ez most troll kérdés? Ha nem, akkor megsprórolom neked a guglit.
A google szerint gyalogolni DC és Fairbanks között 1447 km-es úton lehet, ami folyamatos gyaloglással is 291 óra. Autóval 16 óra. Kétlem, hogy csak úgy "áttúráznátok" magatokat.
A másik lehetőség, hogy ne tévedjetek el! :D
Amúgy DC-től a határátkelő is 12 órára van autóval, szóval nem kell ettől tartanod.
Dawson city little gold usa/kanada határátkelő hely kb 40-50 km.
Aki errefelé túrzáik könnyen eltud tévedni.Usa fórumokba néztem, hogy vigyázzunk ha errefelé túrázunk mert sokszor a vadőrök szedik össze az ilyen kanadából átgyalogló turistákat,pl medvetámadás bejelentése után.
Little gold Fairbanks 517 km,kocsival 6 óra.
Mondjuk gyalogolva több de mi majdnem egy hónapos túrára megyünk a régi aranyásó útvonalak mentén, plussz yukon vadvízi evezés.
Háát nem tudom. Nekem a google ezt az egy találatot adta, azt láttam én is, hogy nem rövid, hanem egy baromi nagy kerülővel. Gondolom ott van az út és nem az erdő közepénről van szó.
Akkor viszont ha erdőben mentek akkor marad a a hagyományos iránytű-térkép megoldás, ha net nincs.
Nem únod még??
Kamcsatkáról megsem sikerült átvonatoznod alaszkaba?? 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!