USA-ban élők, hogyan lehetséges legálisan dolgozni az USÁ-ban? Normál munkakörök esetében, tehát nem agysebész professzor stb. lehetséges hogy adnak munkavállalói vízumot?
Miért jobb Uk-ből mint mondjuk Magyarországról ezt nem egészen értem. Jobb egy angol mint egy magyar diploma vagy mi?
De egyébként ez felejtős. Phoenixben jártam én is.
3
Azt egyreszrol elfogadjak a magyart nem, masreszrol UK allampolgarsaggal lazabbak a feltetelek tehat ha van egy szimpla software engineering bachelorod meg nemi munkatapasztalatod azzal is kapsz vizumot, Magyarorszagrol meg nem.
6
Ha akar akkor sem tud. Bizonyitani kell, hogy nem talal senkit az USA-ban meg egyeb kovetelmenyek is vannak. Tehat erettsegivel, alap szakmakkal, bachelor diplomaval azonnal visszadobjak.
Nehany eve kint elek, akikkel talalkoztam azok a magyarok tulnyomo tobbsege hazassagon keresztul van kint, nehanyan szulokon keresztul(pl anyuka hazasodott amerikaival es hozta a gyerekeit) es van par ember aki munkan keresztul de mindegyik IT-s munka, kutato munka es a multi intezte nekik a vizumat akinel korabban is dolgoztak.
Szakacs, felszolgalo, kertesz es ehez hasonlo szakmakkal nem josz ki mert nem termelsz annyit hogy megerje a munkaltatonak szponzoralnia vizumra, na meg nem is vehet csak ugy fel kulfoldieket dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!