Floridában mennyire vannak jelen a csótányok, pókok? Számottevő, vagy azért nem része a hétköznapoknak? Ausztráliáról tudom, hogy a hétköznapok része, ilyen rossz a helyzet Floridában is?
Vannak. A csótány veszélytelen, de egyes pókok tudnak csinálni kórházi számlát neked.
Meg krokodilok is vannak minden sarkon, a kertedben is (kerítés nem igazán probléma nekik). A parkban sem tudsz felhőtlenül elnyúlni, mert mindig figyelned kell, hogy nem mászik-e a közelben egy. Krokodil-mentesitő brigád telefonszámát érdemes a 911 mellett tartani. Komolyan.
Nálad jobban senki nem képes fotelutazóként megragadni az utazás lényegét :)
Csótányok bameg.
Everglades környékén csámborognak el medencékbe krokodilok, máshol nem jellemző.
Maradjunk inkább aligátornál, jó?
Egyébként a csótány az normális, megszokott dolog , csak nekünk undi, pókok meg mindenütt vannak.
Ja, és leguánok.
Amikor én voltam, egyetlen medence sem volt hálós :)
Sem a szállodában (Orlando), sem a szállásainkon (Hollywood - Miami C., Key West vagy Fort Lauderdale)
Igazad van, aligátorok.- még jó, hogy nem gaviárt írtam.:-)
St. Petersburg (Tampa) es kornyeke is tele van alligatorokkal. Csotannyal meg nem talalkoztam. Barna ozvegy es egyeb nyolclabuak vannak, de egesz jol tavol lehet oket tartani a haztol. Az alligatorokat nehezebb.
Es itt sincs halo, csak kerites, amin siman atmasznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!