8 hetes Usa körutazásra 4 millió ft elég lesz?
Figyelt kérdés
Ismerősökkel megyünk,mindenki vállalkozó még mielőtt a pénztárcában kutakodna.Egy főre kikalkulálva kb elég lesz?
Aki volt már ilyen körutazáson az usa-ban kb mennyiből hozta ki?
Keleti part,autóbérlés,le floridába, majd onnan san diego,los angeles, san francisco, és seattle, portland.
Számolgattunk útidőt,pihenést, városnézést, kb ennyire gondoltunk.
Ki hogyan csinálta mikor ment?
Magunknak szerveztük az egészet, vagyis az elejét, mert utána folyamatában bérelünk szálláshelyet, ahogy odaérünk.
2022. jan. 16. 20:16
11/13 anonim válasza:
A vállalkozáshoz ész is kell. Ha te zsíros vállalkozó lennél, akkor rá tudnál keresni a dolgokra és ki tudnád számolni. De szerintem te csak egy álmodozó proli vagy.
12/13 anonim válasza:
Egyetértek a 11-essel. Bár az álmodozás jó dolog. Jól le lettem pontozva, 5-ös válaszoló vagyok. Csak jelezném a lepontozóknak, hogyha valaki 8 hetes körutazásra megy az usa-ba a vámtiszt még azt is ellenőrizni fogja, mennyi pénze van minderre, és ha nem elég, márpedig 4 millió forint biztosan nem elég erre, akkor nem fogja beengedni. Én nem csak álmodoztam róla, hanem voltam már az usa-ban.
13/13 anonim válasza:
Semmit nem fog a vámtiszt ellenőrizni, útlevelet nézték és megkérdezték mikor megyünk haza… visszajegy dátumát se nézték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!